Apartament 2 camere de vanzare etaj intermediar 40 mp cu boxa in Sibiu
# 34654 • Vizualizări: 48 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:36, 22.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 32.500 €
  • Suprafața utilă 40
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
De vanzare apartament cu 2 camere si boxa cu o suprafata totala de 47 mp intr-o zona linistita din Selimbar Sibiu locuinta este la etajul intermediar 1 intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E.

Compartimentarea este facuta astfel: la intrarea in imobil sunteti intampinat de un hol de 5 mp cu intrare in celelalte incaperi ale locuintei un living spatios tip open space cu bucataria cu o suprafata de19.4 mp cu iesire in balconul de 340 mp un dormitor de 1160 mp si o baie de 3.4 mp. Boxa alocata apartamentului are o suprafata de 2.3 mp.

Printre dotari si imbunatatiri putem enumera: pereti tencuiti si tinciuiti sape elicopterizate semiuscate geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla instalatii termice din teava PPR izolata centrala termica proprie in condensatie cu calorifere din otel usa metalica antiefractie la intrare placata cu panou MDF tablou de sigurante cu posturi separate pentru consumatorii de putere. Imobilul este construit din caramida Porotherm 30 cm.

Casa scarii beneficiaza de iluminare naturala pe timp de zi si corpuri de iluminat cu senzori de miscare pe timp de noapte usa din PVC la intrarea in imobil interfon mana curenta din teava rectangulara pereti zugraviti in lavabila alba si placata cu gresie antiderapanta.

Gratuit este un loc de parcare propriu pavat delimitat cale de acces pavata si o boxa de 2.3 mp.

Valoarea locuintei la stadiul de alb este de 32.500 euro cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7785 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu