Apartament 2 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu
# 46607 • Vizualizări: 35 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 01:59, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 35.900 €
  • Suprafața utilă 40
  • An construcție 2014
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate mobilat si utilat la vila in Selimbar judetul Sibiu constructie 2014 situat intr-un imobil cu doua etaje.
Acesta are suprafata totala de 50 mp compartimentati in living dormitor mobilat bucatarie amenajata cu mobila la comanda si dotata cu urmatoarele electrocaznice: aragaz frigider masina de spalat rufe si cuptor; hol din care se intra separat in fiecare camera baie modern realizata cu obiecte sanitare si geam de aerisire.
Apartamentul are urmatoarele dotari si imbunatatiri precum usa de metal la exterior usi de lemn la interior geamuri din tamplarie PVC parchet laminat gresie faianta centrala termica si calorifere din otel izolatie termica la exterior.
Locuinta se afla la parterul unui imobil cu doar doua apartamente pe palier detine un loc de parcare in fata vilei strazile sunt asfaltate si iluminate si este situata in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun.
Zona in care se afla acest imobil este una foarte buna datorita expansiunii imobiliare si a numarului mare de familii care au ales sa locuiasca intr-un mediu placut si linistit dar totusi la 5 minute distanta de cel mai mare centru comercial Shopping City Sibiu.
Acest apartament cochet este ideal pentru cei care nu dispun de un buget considerabil si doresc sa isi imbunatateasca situatia locativa achizitionand un apartament finisat si mobilat modern fara a mai fi necesara o ulterioara investitie.
Apartamentul se vinde la pretul de 35.900 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P3792 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: George Petre

Sibiu