Apartament 2 camere pretabil regim hotelier etaj 2 balcon parcare
# 119452 • Vizualizări: 91 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 14:27, 15.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 72.990 €
  • Suprafața utilă 44
  • An construcție 2019
  • Etaj 2
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
De vanzare apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier cu o suprafata totala de 55 mp si suprafata utila de 44 mp, mobilat si utilat modern, situat in Sibiu zona Doamna Stanca, la doar 5 minute de Shopping City Mall, nu mai mult de 5 km de Centrul Istoric al orasului.

Locuinta face parte dintr-un ansamblu de blocuri nou-construite și este compusa din: living open space cu bucataria, dormitor, baie si 1 balcon de 2 mp.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu: aragaz, frigider, masina de spalat haine, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, hota. Locuinta dispune de centrala proprie si calorifere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta.
Un apartament decorat cu gust, acesta beneficiind si de o parcare supraterana proprie. Apartamentul este situat la etajul intermediar 2 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+3E izolat termic, casa scarilor fiind amenajata si iluminata.
Imobilul se afla intr-o zona cu multe puncte de interes public, precum: parc, scoala, magazine, benzinarie, restaurante. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, cu posibilitatea de achizitionare si prin credit ipotecar.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18352

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18352

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu