Apartament 3 camere 3 balcoane piscina de vanzare Doamna Stanca Sibiu
# 117739 • Vizualizări: 112 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:09, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 150.000 €
  • Suprafața utilă 75
  • An construcție 2019
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Bine ati venit! Unde?! La noua dumneavoastra locuinta. 
Apartament decomandat, 3 balcoane, lift si loc de parcare sunt doar cateva din avantajele acestui apartament.

Apartament modern situat intr-un imobil nou cu piscina, tip bloc cu un regim de inaltime S+P+7E, in zona Doamna Stanca din Sibiu, la o distanta foarte mica de Shopping City Mall si o cale de acces foarte usoara spre DN1 si centrul orasului.
Apartamentul este decomandat, avand o suprafata utila de 75 mp, plus inca 25 mp de balcoane si se vinde mobilat si utilat complet.
Este compus din living open-space cu bucatarie, cu acces spre balcon, mobilate si utilate (centrala electrica, calorifere, parchet, gresie, tv, masina de spalat vase, hota, plita electrica, cuptor electric, expressor cafea, masina de spalat rufe), mobilier la comanda, doua dormitoare mobilate, din care dormitorul cel mare cu baie proprie si ambele cu acces spre balcoane, doua bai mobilate, avand in dotare baterii termostatate, 3 balcoane si loc de parcare propriu.
Blocul a fost construit in anul 2019, bloc izolat termic, dotat cu lift si detine la etajul al 7 lea o piscina privata incalzita, disponibila oricand pentru locatari.
In jurul piscinei este plantat gazon natural si zona de gratar, oferind o vedere superba daca privesti spre Paltinis sau spre Sibiu, iar cea de-a 3-a latura ofera vedere spre muntii Fagaras si este demna de pus in rama.
Apartamentul este disponibil acceptandu-se plata cash sau prin orice forma de creditare bancara.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18075

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18075

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu