Apartament 3 camere 60mpu etaj 1 balcon parcare in zona Doamna Stanca
# 106522 • Vizualizări: 184 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 15:20, 11.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 83.990 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2023
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Proprietatea perfectă pentru tine! Avem un apartament cu 3 camere de vânzare în Sibiu, într-o zonă exclusivă - Doamna Stanca.. Se află la etajul 1 dintr-o clădire cu 3 etaje, construită în 2023. Cu o suprafață utilă de 52 mp, acest apartament este una dintre cele mai bune oferte de pe piața imobiliară. Imobilul este izolat la exterior și dispune de acoperiș din țiglă și acces securizat pe bază de interfon cu cartelă. Compartimentat decomandat, apartamentul are 1 baie și 1 balcon de 2,5 mp care îți oferă o priveliște minunată

Amplasarea este excelentă, într-o zonă verde, liniștită și sigură, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului. Spațiile luminoase și generoase ale apartamentului sunt dotate cu cele mai moderne facilități și servicii pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Zonele verzi amenajate cu gazon și plante, aleile de promenadă și zona de joacă pentru copii transformă această proprietate într-un adevărat colț de rai.

Apartamentul este format din 3 camere, 2 dormitoare, 1 living, 1 bucătărie, 1 baie, 1 hol și 1 balcon. Dormitorul matrimonial este generos și luminos, având o suprafață de 12,5 mp, al doilea dormitor de 10 mp, iar livingul de 19 mp, deschis sau inchis este conectat la balcon. Bucătăria are o suprafață de 9,5 mp, iar balconul are o suprafață de 2,5 mp. Baia are o suprafață de 4 mp, iar holul este spațios.

Ai posibilitatea să alegi varianta "La Alb" sau "La Cheie". În varianta "La Alb", apartamentul este complet finisat, iar în varianta "La Cheie", ai parte de o pardoseală placată cu gresie în bucătărie, baie și hol, parchet în dormitoare și living, faianță completă și uși de interior. Obiectele sanitare din baie sunt incluse, iar avansul minim este de 15% din prețul apartamentului.

Apartamentul dispune de o parcare proprie, iar eficiența energetică este categoria B. Zona este excelentă pentru cei care caută un cartier liniștit, cu multe instituții de învățământ, magazine și mijloace de transport în comun. Proprietatea este disponibilă pentru cumpărare atât cash, prin virament bancar, cât și prin credit ipotecar sau Prima Casă.

Echipa Klic Imobiliare îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi orice detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionări. Nu rata ocazia de a deveni proprietarul acestui apartament fantastic!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu