Apartament 3 camere de vanzare 78 mp utili zona Selimbar Sibiu
# 47683 • Vizualizări: 28 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:47, 13.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 55.000 €
  • Suprafața utilă 78
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu pozitionat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil tip vila ce face parte din cadrul unui complex rezidential nou amplasat in Selimbar pe strada Octavian Goga la doar 10 minute de mers pe jos fata de cartierul Vasile Aaron localizat intr-o zona linistita cu multa vegetatie departe de animatia citadina dar in acelasi timp foarte aproape de facilitatile urbane.
         
  Compartimentare si suprafete
  
Locuinta are o suprafata utila de 78 mp si 2 balcoane cu o suprafata totala de 15 mp de asemenea structura decomandata vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila pentru mai multe tipuri de amenajare dispunand de suprafete mari pentru toate incaperile apartamentului.
Impartirea spatiului doreste sa creeze doua zone de locuire: zona de zi compusa dintr-un living de 31 mp orientat catre cardinal catre Est ce dispune de acces pe terasa de 85 mp ce are o frumoasa vedere catre muntii Fagaras bucataria inchisa de 135 mp orientata catre Vest si bineinteles cu acces pe cea de-a doua terasa cu o suprafata de 65 mp si zona de noapte compusa din 2 dormitoare de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala. Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.         
  Finisaje interioare
 
Oferim servicii de inalta calitate si ne dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra de aceea va puteti alege finisajele interioare ( gresie faianta parchet si obiectele sanitare ) intr-un anumit buget din magazine de renume de pe piata de constructii a Sibiului acest lucru va ofera o gama larga de modele si culori astfel incat puteti creea o ambianta placuta a noii locuinte.
Peretii sunt tencuiti gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila alba va puteti alege diferite culori in functie de dorintele dumneavoastra sau chiar tapetati.
Usa de acces este metalica antiefractie placata cu panou din MDF aceasta oferind nu numai o siguranta in plus dar si un confort termic si fonic sporit.
Usile de interior pot fi alese dintr-o multitudine de modele si culori acestea fiind oferite de Naturen o marca consacrata pe piata ce promoveaza produse care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.
Pentru instalatiile electrice de iluminat si prize se folosesc conductori electrici din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize trase prin tub flexibil tip copex montat sub tencuiala si pe tavane iar intrerupatoarele si prizele ( cu interior ceramic ) sunt fixate in doze de apartament.
Apartamentul este dotat cu prize pentru curenti slabi: TV telefon internet si care pot fi legate la coloana principala de alimentare a furnizorilor de servicii.
In acest mod se pot contracta servicii fara a mai fi necesara o cablare ulterioara.
Apartamentul este echipat cu tablou general de distributie montat pe holul de intrare doze de ramificatie in fiecare camera pentru punctele de iluminat prize si intrerupatoare.
Incalzirea locuintei este asigurata de o centrala termica pe gaz marca Porotherm de 24 kw ce dispune de distribuitor si detector de gaz iar corpurile de incalzire sunt radiatoare din otel.
         
  Imobil
 
Din dorinta de a le oferi clientilor un trai linistit si sigur in executarea proiectului s-au folosit materiale de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta a imobilului este construita pe zidarie portanta peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30 cm iar peretii de compartimentare sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm. La exterior peretii sunt termoizolati cu polistiren expandat de 8 cm cu o densitate de EPS 80 – ceea ce va ofera o protectie suplimentara fata de temperaturile de afara. Acoperisul este realizat din tigla Bramac cu hidroizolatie Bramac. Casa scarii este iluminata natural placata cu gresie antiderapanta balustrada din inox corpuri de iluminat cu senzori de miscare si usa de acces din PVC.

Valoarea apartamentului este de 55.000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4485 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu