Apartament 3 camere de vanzare 78 mp utili zona Selimbar Sibiu
# 47834 • Vizualizări: 29 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 20:51, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 55.000 €
  • Suprafața utilă 78
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament situat la etajul intermediar 1, compus din 3 camere decomandate, in Sibiu zona Vasile Aaron, dispune de o suprafata totala de 108 mp, in apropiere de centre comerciale.
Locuinta are o suprafata utila de 78 mp si 2 balcoane cu o suprafata totala de 15 mp structura decomandata vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila oferind posibilitati multiple de amenajare dispunand de suprafete mari pentru toate incaperile apartamentului.
Spatiul este astfel impartit incat sa creeze doua zone de confort: zona de zi compusa dintr-un living de 31 mp orientat cardinal catre Est ce dispune de acces pe terasa de 85 mp cu o frumoasa vedere catre muntii Fagaras bucataria inchisa de 135 mp orientata catre Vest si bineinteles cu acces pe cea de-a doua terasa cu o suprafata de 65 mp si zona de noapte compusa din 2 dormitoare de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala. Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.
Apartamentul se preda la stadiul de finisat:
centrala termica prin condensatie 24 kw Ferolli si detector de gaz
calorifere de otel
parchet laminat sau din lemn masiv;
tamplarie din PVC 3 camere marca Rehau si 2 foi de sticla;
usi de interior marca Naturan ce pot fi alese in ton cu parchetul;
usa de intrare metalica antiefractie placata cu panou din MDF;
obiecte sanitare ceramice in baie la alegere ( cada cabina de dus vas wc lavoar );
pereti tencuiti gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila ( se pot alege diferite culori in functie de preferintele dumneavoastra );
prize si comutatoare cu interior ceramic marca Legrad.
Din dorinta de a le oferi clientilor un trai linistit si sigur in executarea proiectului s-au folosit materiale de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta a imobilului este construita pe zidarie portanta peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30 cm iar peretii de compartimentare sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm. La exterior peretii sunt termoizolati cu polistiren expandat de 8 cm cu o densitate de EPS 80 ceea ce va ofera o protectie suplimentara fata de temperaturile de afara. Acoperisul este realizat din tigla Bramac cu hidroizolatie Bramac. Casa scarii este iluminata natural placata cu gresie antiderapanta balustrada din inox corpuri de iluminat cu senzori de miscare si usa de acces din PVC.
Valoarea apartamentului este de 55.000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. Comision Zero.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5130 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu