Apartament 3 camere de vanzare cu 2 balcoane parcare Selimbar 72 mpu
# 106370 • Vizualizări: 128 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:23, 22.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 91.300 €
  • Suprafața utilă 72
  • An construcție 2021
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
COMISION 0% la cumpărarea acestei proprietăți! Vă prezentăm un nou apartament de 3 camere situat în zona Selimbar, cu o suprafață utilă de 72 mp și 90 mp construiți, balcon de 6 mp și compartimentare total decomandată. Înălțimea interioară a apartamentului este de 2,60 m. Imobilul se află la etajul 2 din P+2E+ER și beneficiază de două dormitoare spațioase, cu o suprafață de 15,64 mp și, respectiv, 14,36 mp, o baie de 5,03 mp, o bucătărie open space cu living de 36 mp nemobilată și neutilată, două balcoane cu o suprafață de 6 mp, respectiv, 4 mp, și o debara cu suprafața de 2,36 mp ce poate fi transformată ușor într-un dressing.

Clădirea este de tip bloc, având structura realizată din beton armat furnizat de Holcim și zidărie din caramidă Porotherm, considerată ca având cel mai înalt nivel de calitate pe plan național, inclusiv pentru pereții de compartimentare. Imobilul beneficiază de interfon și acoperiș, iar locuința dispune de curent electric, apă, canalizare, gaz, CATV și fibră optică. Încălzirea se realizează prin termoficare, centrală proprie și calorifere. Blocul este izolat termic la exterior, iar fiecare client poate personaliza apartamentul achiziționat prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare, precum gresie, faianță, zugrăveli interioare, parchet, obiecte sanitare și uși de interior.

Stadiul apartamentului pentru prețul afișat este "la alb" și cuprinde tamplarie din PVC alb cu geam termopan și glafuri de interior și exterior, ușă metalică la intrare, instalație de incalzire cu centrală în condensație și calorifere din tablă de oțel, instalație electrică (inclusiv prize și întrerupătoare în limita a două întrerupătoare și trei prize pentru fiecare încăpere), instalatii cu contorizare individuală pentru gaz, curent, apă-canal, inclusiv bransamentele, instalatie de TV și internet-telefonie, sapa de egalizare elicopterizata, tencuieli mecanizate, peretii interiori din caramida Porotherm gletuiti și zugraviți în alb, izolatie termica cu polistiren de fatada de 10 cm, EPS 80, casa scarii și exteriorul blocului finisate "la cheie" și locuri de parcare amenajate, trasate și marcate (un loc pentru fiecare apartament este inclus în preț).

Apartamentul se află la doar 5 minute de parcul retail Carrefour - Auchan - Shopping City Sibiu și are avantajele localizării într-o zonă ferită de poluare și zgomot, dar cu acces ușor spre Sibiu. Suntem oricând dispuși să oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisă. Nu ratați această oportunitate și contactați-ne azi!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu