Apartament 3 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu 95 mp utili
# 47446 • Vizualizări: 34 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:58, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 62.000 €
  • Suprafața utilă 95
  • An construcție 2016
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate singur pe palier de vanzare in Selimbar judetul Sibiu situat la etajul 3 al unui imobil constructie noua 2016 ce dispune de parcari proprii si spatii verzi.
Locuinta dispune de 95 mp utili compusi din doua dormitoare de 12 si 13 mp cu acces pe terasa de aproximativ 10 mp ( dormitorul matrimonial detine baie proprie cu o suprafata de 332 mp ) living de 3535 mp cu acces pe terasa de 35 mp partial acoperita cu vedere catre muntii Fagaras bucatarie inchisa de 8 mp doua bai si un hol ce detine un loc special amenajat pentru pantofar si cuier.
Acesta se preda la stadiul de alb dar se poate achizitiona si la cheie la stadiul de alb apartamentul se preda cu tamplarie marca Rehau 2 foi de sticla 5 camere centrala termica pe gaz cu calorifere din otel pereti tencuiti gletuiti si 2 straturi de lavabila sape elicopterizate instalatii electrice si sanitare izolatie termica si fonica exterioara usa metalica la intrare si contoare montate.
Peretii exteriori si interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de caramida Porotherm terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice si hidroizolatii zugraveala exterioara este realizata din lavabila structurata usa din PVC la intrarea in imobil si interfon iar acoperisul este cu tabla.
Apartamentele din acest imobil dispun de un loc de parcare gratuit pavat delimitat si inscriptionat.
Imobilul are regimul de inaltime pe 2 nivele + etaj retras ceea ce fac ca proprietarii apartamentelor din bloc sa se bucure de liniste si intimidate iar strada pe care este pozitionat imobilul este in curs de amenajare si foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
Apartamentul se vinde la pretul de 62000 euro la stadiul de alb se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4415 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu