Apartament 3 camere decomandate 95 mp de vanzare Selimbar Sibiu
# 34382 • Vizualizări: 43 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:51, 22.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 58.000 €
  • Suprafața utilă 79
  • An construcție 2017
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate cu o suprafata totala de 95 mp intr-o zona temperata din Selimbar judetul Sibiu. Locuinta se afla la etajul intermediar 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+2E.

COMPARTIMENTARE:

Compartimentarea este foarte bine gandita astfel la intrarea in imobil sunteti intampinat de un hol cu suprafata de 6 mp un living spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp cu acces la o terasa de 23 mp un dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa un al doilea dormitor cu o suprafata de 14 mp bucatarie inchisa de 13 mp si o baie de 6 mp ce dispune de geam pentru aerisire.
Apartamentul va ofera posibilitatea ( la alegere ) de a fi transformat din apartament cu 3 camere in apartament cu 4 camere acest lucru putand fi realizat prin transformarea bucatariei in dormitor iar utilitatile sa fie trase in zona de living astfel livingul devenind un plan open - space cu bucataria.

Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie.

FINISAJE SI DOTARI:centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw


incalzire in pardoseala de la Sistema


usa de metal la intrare


geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla


pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux


sape elicopterizate semiuscate


racordare la toate utilitatile ( apa curenta gaze naturale energie electrica )


instalatie electrica trasa prin copex


tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere


izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etajCASA SCARILOR:casa scarii beneficiaza de iluminare naturala pe timp de zi si senzori de miscare pe timp de noapte


usa din PVC la intrarea in imobil


interfon


Gratuit:


Loc de parcare propriu pavat delimitatValoarea locuintei la stadiul de alb este de 58.000 euro cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6405 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu