Apartament 3 camere decomandate de vanzare zona Doamna Stanca Sibiu
# 45979 • Vizualizări: 57 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 14:22, 25.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 57.000 €
  • Suprafața utilă 53
  • An construcție 2020
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Direct de la dezvoltator - FARA Comision - Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Doamna Stanca, situat la etajul 2 al unui imobil cu un regim de inaltime scazut ( P+2+M ), constructie noua din anul 2020.
Zona unde se afla imobilul dispune de strazi asfaltate cu iluminat stradal, locuri de parcare private, cai de acces pietonale cat si spatii verzi amenajate.
Apartamentul se preda la stadiul de alb cu imbunatatiri precum usa de metal la intrare, pereti zugraviti cu lavabila, prize si intrerupatoare, centrala termica Bosch cu incalzire prin pardoseala, geamuri termopan din tamplarie PVC ( 6 camere 3 foi de sticla ), racordare la toate utilitatile ( energie electrica, apa curenta, gaz, CATV ) plus un loc de parcare inclus in pret care este inscriptionat cu numarul apartamentului.
Imobilul este situat in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum centrele comerciale ( Auchan, Kaufland, Lidl, Carrefour, MegaImage, Dedeman ), mijloace de transport in comun, institutii bancare si de invatamant, cat si fata de centrul orasului.
Locuinta dispune de o compartimentare foarte bine gandita fiind compusa dintr-un hol la intrare din care se face accesul catre toate incaperile unde se afla o camera de zi cu bucatarie de tip open space, un dormitor cu acces la un balcon de 6 mp, si o baie de 4.5 mp ce dispune de geam de aerisire.
Locuinta se vinde la pretul de 57.000 euro, cu posibilitate de predare si la cheie.
Pentru predarea la cheie se ofera un buget de 3000 euro in care sunt incluse usile de la interior 800 lei / buc, pentru mobilierul de baie suma de 2000 lei, iar pentru gresie, faianta si parchet suma de 50 lei / mp.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11852 si contactati agentul de vanzari Alexandru Fogoros la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Fogoros

Sibiu