Apartament 3 camere decomandate parcare terasa 14 mp si curte Selimbar
# 120176 • Vizualizări: 73 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:41, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 118.500 €
  • Suprafața utilă 69
  • An construcție 2011
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
TABOO Imobiliare va propune spre vanazre un apartament cu 3 camere, decomandate cu o suprafata utila de 69 mp, la care se adauga o terasa generoasa de 14 mp, o debara si o curte libera de aproximativ 20 mp, ideala pentru savurat cafeaua in diminetile racoroase, dar si pentru a servi un pahar de vin la asfintit. Tot la achizitia acestui apartament cumparatorul va primi si doua locuri de parcare (pe care incap 3 masini). 

Compus din living cu bucatarie open space (care au posibilitatea de a fi compartimentate) cu o suprafata de 34,53 mp, doua dormitoare de 12,31 mp, respectiv 11,52 mp, hol de 6,68 mp si baie dotata cu cada si cu geam de aerisire de 4,05 mp. La toate acestea se adauga posibilitatea de a-ti invita prietenii la un gratar facut in curte si servit pe terasa, curtea fiind de asemenea o alegere potrivita si pentru cei care au animale de companie. 
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, fiind o optiune ideala atat pentru locuit, cat si pentru inchiriat. Locuinta beneficiaza de finisaje de calitate, de centrala termica proprie, calorifere de otel, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior. 

Locuinta se afla intr-o zona linistita, retrasa de la strazile principale aglomerate, iar in imediata vecinatate se afla magazine alimentare, biserici, scoli.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18512

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18512

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Craciun

Sibiu