Apartament 3 camere etaj retras de vanzare 78mp dressing in Selimbar
# 115604 • Vizualizări: 178 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 22:50, 15.02.2024
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 92.200 €
  • Suprafața utilă 77
  • An construcție 2023
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Vă invităm să vă bucurați de o ocazie unică în care comisionul la cumpărarea unei proprietăți este de 0%! Suntem mândri să prezentăm un nou apartament cu 3 camere, situat la etajul retras 3 al imobilului, în zona Selimbar. Blocul este finalizat, având acoperiș din țiglă, ridicându-se pe P+2E+ER și poziționându-se excelent. Proprietatea are o suprafață utilă de 78 mp și 91 mp construiți, cu un balcon spațios de 4 mp și compartimentare total decomandată.

Apartamentul este format din 2 dormitoare încăpătoare de 15,68 mp respectiv 13,86 mp, 1 baie de 5,03 mp, 1 bucătărie open-space cu living generos, nemobilată sau neutilată, 1 balcon cu vedere frumoasă și 1 dressing de 5,6 mp. De asemenea, proprietatea dispune de o debara cu suprafața de 2,36 mp, care poate fi transformată ușor într-o a doua baie, dacă se dorește. Înălțimea tavanului în camere este de 2,60 m.

Imobilul este construit din beton armat furnizat de Holcim, iar zidăria este realizată din cărămidă Porotherm, considerată drept având cel mai înalt nivel de calitate pe plan național, inclusiv pereții de compartimentare. Structura beneficiază de interfon și sistem de acoperiș, iar proprietatea are curent electric, apă, canalizare, gaz, catv și fibră optică. Un avantaj incontestabil al proprietății îl reprezintă instalatia de încălzire prin termoficare, centrala proprie și calorifere din tablă de oțel, astfel că blocul beneficiază de izolație termică excelentă.

Fiecare client are posibilitatea personalizării apartamentului achiziționat, prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare (gresie, faianță, zugrăveli interioare, parchet, obiecte sanitare și uși de interior). Astfel, puteți să vă creați casa visurilor dumneavoastră, chiar în comuna Selimbar.

Proprietatea este la stadiul “la alb” și include: -tamplărie din PVC alb cu geam termopan și glafuri de interior și exterior; -ușă metalică la intrare; -instalație de încălzire cu centrala în condensație și calorifere din tablă de oțel; -instalație electrică (inclusiv prize și întrerupătoare în limita a doua intrerupătoare și trei prize pentru fiecare încăpere); -instalații cu contorizare individuală pentru gaz, curent, apă-canal, inclusiv branșamentele; -instalație de TV și internet-telefonie; -sapa de egalizare elicopterizată; -tencuieli mecanizate; -pereții interiori din cărămidă Porotherm gletuiți și zugrăviți în alb; -izolație termică cu polistiren de fațadă de 10 cm, EPS 80; -casa scării și exteriorul blocului finisate “la cheie”; -locuri de parcare amenajate, trasate și marcate (1 loc pentru fiecare apartament este inclus în preț).

Aș dori să subliniez faptul că proprietatea se află la câteva minute distanță de parcarea Carrefour-Auchan-Shopping City Sibiu, într-o zonă idilică și ferită de poluare și zgomot, dar cu conexiune ușoară cu Sibiul. Suntem entuziasmați să oferim un tur de vizionare, astfel încât să putem demonstra realitatea prezentată. Nu ratați această șansă unică!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu