Apartament 3 camere si terasa de 17 mp de vanzare zona Shopping City
# 31652 • Vizualizări: 36 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:43, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 71.000 €
  • Suprafața utilă 87
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Va prezentam un apartament cu 3 camere total decomandate cu terasa de 17 mp si loc de parcare oferit spre vanzare in zona Shopping City din Sibiu.
Situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil construit in anul 2018 cu izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara apartamentul cu o suprafata totala de 121 mp dispune de o compartimentare ideala fiind format din 3 camere 2 bai bucatarie terasa si dressing.
Living-ul are o suprafata de 22 mp bucataria 12 mp aceasta fiind inchisa si separata de living ambele incaperi avand acces pe terasa de 17 mp. Cele doua dormitoare sunt foarte luminoase si spatioase unul avand o suprafata de 15 mp iar celalalt respectiv cel matrimonial o suprafata de 11 mp si loc destinat amenajarii unui dressing cu o suprafata de 7 mp. Apartamentul mai dispune si de doua bai cu o suprafata de 5 mp. Holul de la intrare care asigura accesul catre toate incaperile apartamentului are o suprafata de 10 mp.
Stadiul de predare al apartamentului va fi la alb avansat iar ca imbunatatiri mentionam izolatie exterioara usa din metal la intrare geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander de culoare gri la exterior si alb la interior cu 2 foi de sticla si 7 camere centrala termica si calorifere din otel si contorizare separata.
Exteriorul imobilului va fi predat la cheie cu izolatie exterioara tencuiala decorativa in culoare alb si gri si acoperis cu tigla si sistem complet marca Bramac.
Parcarea si aleea pentru accesul in imobil vor fi pavate cu dale de beton casa scarii finisata la cheie cutii postale pentru fiecare apartament si toate utilitatile racordate.
Zona in care se afla acest imobil este una predominata de constructii noi cu regim de inaltime P+2 aflandu-se in apropiere de Shopping City Sibiu zona in care regasim toate punctele de interes public iar accesul spre unitatile de invatamant fiind facilitat de statiile mijloacelor de transport in comun aflate la doar 2 minute de mers pe jos de imobil.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 71.000 euro si poate fi achizitionat fie Cash fie prin Creditare Bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7861 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu