Apartament 4 camere de vanzare 81 mpu cu 2 balcoane zona Doamna Stanca
# 106047 • Vizualizări: 121 • 4+ camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 18:05, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 126.350 €
  • Suprafața utilă 81
  • An construcție 2022
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
COMISION 0% la cumpararea acestei proprietati !!!
Va prezentam un nou imobil de vanzare, tip apartament cu 4 camere situat in zona Doamna Stanca. Pozitionarea imobilului este excelenta fiind aproape de toate punctele de interes comun publice: scoala, gradinita, Shopping City, restaurante, magazine alimentare, spatii comerciale si multe altele puncte de interes public.

Suprafata imobilului este de 81 mp utili, 97 mp construiti, 2 balcoane de 3,6 mp si este ca si compartimentare: decomandat.
Imobilul este situat intr-un ansamblu rezidential nou la etajul 1 din 7 ce beneficiaza de spatii comerciale la parter si loc de parcare inclus in pret.
Apartamentul este alcatuit din: 3 dormitoare , 2 bai din care una dispune de geam de aerisire, 1 bucatarie de tip open space cu 1 living, nemobilat, neutilat, 2 balcoane si se predau la stadiul de gri cu usa metalica la intrare, centrala termica in condensatie cu calorifere de otel sau optional se poate incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu geam termopan, pereti tencuiti si gletuiti, prize si intrerupatoare montate, sapa pregatita pentru montarea parchetului sau gresiei si obiecte sanitare ( vas wc si chiuveta ). in aprilie 2023 cu posibilitatea finisarii la cheie, contra cost.
Locul de parcare este inclus in pret!
Cladirea este de tip bloc pe structura de caramida si este construita in 2022 si beneficiaza de interfon, lift, folosindu-se materiale de cea mai inalta calitate cum ar fi: caramida porotherm, izolatie exterioara de 10 cm acoperita cu vopsea decorativa, casa scarii placata cu gresie, tencuita, gletuita si vopsita cu lavabil alb, corpuri de iluminat cu senzori de miscare si mana curenta din teava rectangulara .
Locuinta dispune de curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica. Incalzirea se realieaza prin termoficare, centrala proprie, calorifere. Blocul dispune de izolatie la exterior, bloc izolat termic. Suntem oricand dispuşi sa oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisa. Pozele sunt randari ale apartamentului la cum este posibil sa se amenajeze.


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu