Apartament confort 1 la cheie cu 3 camere 2 bai si loc de parcare
# 34314 • Vizualizări: 31 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:23, 22.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 62.000 €
  • Suprafața utilă 69
  • An construcție 2019
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Caracteristici: Va propunem spre vanzare un apartament la cheie compus din 3 camere 2 bai bucatarie si balcon situat in zona Triajului / Brana din Selimbar cu o suprafata utila de 69 mp pozitionat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil in curs de constructie si finisare anul 2019 cu 1 loc de parcare exclusiv ( inclus in pret ).

Avantajul principal al proprietatii este dat de stadiul de predare al acesteia se va finisa la stadiul de cheie atat la interior cat si exterior toate lucrarile sunt facute de o firma foarte serioasa cu multe proiecte si o experienta de invidiat in acest domeniu. Pentru personalizarea locuintei o sa aveti posibilitatea de a alege materiale dintr-o gama foarte varianta de produse cu un buget ce poate satisface nevoile oricarui client.

Beneficiile zonei in care se afla acest imobil sunt ca la doar doua minute de mers pe jos aveti acces la magazine si supermarket cu legaturi directe si foarte usor accesibile la zona Vasile Aaron si Centrul Comercial Shopping City dar si statii de autobuz si taxi. In locuinta o sa aveti parte de cel mai bun confort de pe piata adus de urmatoarele imbunatatiri si finisaje: gresie faianta parchet laminat obiecte sanitare usi la interior marca Naturen ( culoarea la alegere ) usa metalica la intrare tamplarie PVC cu geamuri termopan Qfort centrala termica Bosch cu calorifere de otel prize si intrerupatoare Legrand peretii vor fi gletuiti si zugraviti cu lavabila alba tablou general cu sigurante separate pentru consumatorii de putere conductori electrici din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize casa scarii placata cu gresie balustrada de inox si securizata cu interfon parcarile pavate delimitate si iluminate public cu multe spatii verzi amenjate in jurul acestora acoperis realizat din tigla Bramac izolatie termica exterioara cu polistiren EPS 80 si tencuiala decorativa betonul are certificat de calitate iar zidaria este Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior.

Acest apartament se vinde la stadiul de cheie la pretul de 62.000 euro ( tva 5% inclus ) se poate achizitiona prin orice tip de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9896 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Comiza la numarul de telefon 0757.980.491 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Comiza

Sibiu