Apartament cu 2 camere de vanzare in Selimbar zona XXL
# 43328 • Vizualizări: 48 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 23:41, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 45.900 €
  • Suprafața utilă 54
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu o suprafata utila de 54 mp cu 2 camere si balcon loc de parcare inclus si un spatiu pentru depozitare pe casa scarilor situat pe strada Ion Ratiu peste drum de centrul comercial Shopping City din Sibiu pe o strada pavata si iluminata.
Acesta este situat la etajul intermediar 1 din 2 compus dintr-un living spatios dormitor bucatarie inchisa baie si balcon.
Locuinta se preda la stadiul de gri cu urmatorele imbunatatiri:

-sapa de egalizare elicopterizata semiuscata;
-pereti tencuiti si tinciuiti cu materiale pe baza de var-ciment;
-centrala termica in condensatie cu calorifere din otel;
-instalatie termica din teava multistrat trasa prin pardoseala ce dispune de distribuitori separati pentru fiecare calorifer in parte;
-instalatii electrice din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize cu tablou general si sigurante automate pentru consumatorii de putere;
-instalatii sanitare trase pe pozitie;
-tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla;
-usa de acces metalica placata cu panou MDF culoarea lemnului;
Casa scarii a imobilului este placata cu granit mana curenta din teava rectangulara zincata iluminare prin senzori de miscare usa din tamplarie PVC la intrare interfon cu cate un post in fiecare apartament.

Imobilul este realizat din materiale de o calitate superioara astfel: zidaria exterioara este din caramida de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 EPS 80 tinciuit + lavabila siliconata iar pentru o mai buna izolatie fonica compartimentarile intre apartamente sunt realizate din caramida de 25 cm.

Apartamentul dispune de asemenea si de un loc de parcare delimitat si pavat inclus in pret.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 45.900 euro cu avans de 80% 47.500 euro cu avans de 50% iar pentru cei ce vor achita un avans de 15% pretul va fi de 48.900 euro Tva inclus se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8925 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu