Apartament cu 2 camere etajul 1 in Ansamblul Casian Residence
# 46253 • Vizualizări: 36 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:43, 11.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 45.900 €
  • Suprafața utilă 54
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in exclusivitate in Ansamblul Casian Residence construit in imediata apropiere de Shopping City Sibiu cu acces facil catre cartierul Vasile Aaron si catre mijloacele de transport in comun.
Locuinta este situata la etajul 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+2E o arhitectura neo-clasica ce imbina modernul si clasicul pentru a oferi un plus de rafinament o functionalitate sporita si totodata confortul necesar pentru un trai modern si linistit.
Apartamentul este foarte bine compartimentat avand o suprafata utila de 54 mp impartita intr-un living de 17.20 mp o bucatarie de 9 mp dormitorul de 16.22 mp baia de 6.21 mp ce dispune de geam pentru aerisire balcon de 5 mp.

Locuinta se va preda la stadiul de gri cu urmatoarele:
-sapa de egalizare elicopterizata semiuscata;
-pereti tencuiti si tinciuiti cu materiale pe baza de var-ciment;
-centrala termica in condensatie cu calorifere din otel;
-instalatie termica din teava multistrat trasa prin pardoseala ce dispune de distribuitori separati pentru fiecare calorifer in parte;
-instalatii electrice din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize cu tablou general si sigurante automate pentru consumatorii de putere;
-instalatii sanitare trase pe pozitie;
-tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla;
-usa de acces metalica placata cu panou MDF culoarea lemnului;
Locatarii se vor bucura de o siguranta si un confort ridicat si modern datorita modului in care a fost conceput acest proiect:


spatii verzi amenajate cu gazon pomi ornamentali si bancute;


parcari delimitate inscriptionate si pavate destinate rezidentilor si vizitatorilor;


alei pietonale pavate si iluminate;


cai de acces auto sistematizate si iluminate public;


loc special amenajat pentru depozitarea deseurilor menajere;


Fiecare unitate locativa beneficiaza complet gratuit de un loc de parcare privat si de asemenea intreg complexul va beneficia de 24 locuri de parcare pentru vizitatori!

Valoarea apartament la achitarea unui avans de 80% la antecontract este de 45.900 Euro la plata unui avans de 50% valoarea este de 47500 euro iar la plata unui avans de 15% valoarea este de 48900 euro Tva inclus se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8932 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: George Petre

Sibiu