Apartament cu 3 camere 80 mp gradina 2 balcoane in zona Brana
# 44893 • Vizualizări: 34 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:26, 20.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 95.000 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2014
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament superb de vanzare in Sibiu zona Brana Selimbar compus din 3 camere total decomandate cu o suprafata utila de 80 mp o curte libera de 80 mp 2 locuri de parcare spatii verzi.. Construit in anul 2014 si recent renovat dispune de toate utilitatile respectiv apa gaz curent parchet gresie faianta centrala termica cu calorifere din otel de asemenea apartamentul beneficiaza de electrocasnice si mobilier nou
Cel mai mare avantaj il reprezinta zona aproape de toate punctele de interes public: magazine alimentare gradinite banci farmacii mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi. Pozitionat intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.
Apartamentul este total decomandat iar compartimenatrea este una foarte buna astfel accesul in apartament se poate face atat din casa scarii cat si din lateralul blocului la intrare se afla un hol generos care face accesul catre toate incaperile imobilului astfel: hol livingul spatios cu acces pe balcon in fata se afla bucataria total mobilata si utilata cu loc de servit masa electrocasnicile sunt de cea mai buna calitate continuand pe hol pe partea stanga se afla baia de serviciu in fata este dormitorul mobilat si utilat in partea dreapta este baia mare cu cada si geam de aerisire naturala iar in partea stanga este celalalt dormitor matrimonial mobilat si utilat cu acces pe balcon si la gradina amenajata cu gazon.
Apartamentul are parte de o curte individuala cu o suprafata generoasa cu 2 locuri de parcare platite spatii verzi. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita curtea este amenajata cu gazon.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 95.000 euro negociabil si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10251 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Comiza la numarul de telefon 0757.980.491 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Comiza

Sibiu