Apartament cu 3 camere de vanzare 2 bai 124 mp utili loc parcare
# 29454 • Vizualizări: 174 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 11:54, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 108.950 €
  • Suprafața utilă 124
  • An construcție 2018
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar \ Vasile Aaron,situat in zona XXL, cu o suprafata totala de 155 mp, structurat pe 2 nivele si situat la etajul 2 al unui imobil construit in anul 2017 ce dispune de parcari si curte proprie.
Locuinta are 124 mp utili si este compusa pe cele 2 nivele ale sale dupa cum urmeaza:
Primul nivel este compus din camera de zi complet mobilata in suprafata de 27 mp utili cu acces pe un balcon de 6 mp, dormitor de 13 mp mobilat, bucatarie de 14 mp mobilata cu mobilier la comanda si electrocasnice marca Gorenje ( frigider, cuptor, microunde, plita vitroceramica si hota ), masina de spalat vase Whirlpool si masina de spalat rufe Electrolux, o baie de 4 mp cu cabina de dus cu hidromasaj si geam de aerisire, un hol cu spatiu pentru pantofar - cuier si o debara de 3 mp in care este amplasat uscatorul de rufe marca Electrolux.
Cel de-al doilea nivel al apartamentului este compus dint-un hol din care se face accesul intr-un dressing generos de aproape 10 mp ( acesta se poate transforma foarte usor intr-o camera chiar mai mare) si catre dormitorul de 18.60 mp complet mobilat ce dispune de o baie in suprafata de 9.77 mp dotata cu cada si geam de aerisire. Accesul catre spatiu de depozitare in suprafata de 15 mp se poate face din dreesing cat si din dormitor.
Imobilul beneficiaza si de un locuri proprii de parcare pentru fiecare apartament in parte delimitate si inscriptionate, 3 locuri de parcare pentru vizitatori si o gradina comuna imprejmuita de 100 mp amenajata cu grill, filigorie si spatiu de joaca pentru copii.
Cladirea este construita in totalitate din caramida Phoroterm de 30 cm la exterior cat si compartimentarea intre apartamente, izolatia termica si fonica exterioara este de 10 cm acoperita cu tencuiala decorativa, iar acoperisul este in intregime marca Bramac (tigla ceramica, hidroizolatie si sistem pluvial).
Apartamentul dispune de centrala termica in condensare marca Buderus cu distribuitor si calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, aplicatii din piatra naturala, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC marca Rehau, usa din metal la intrare, usi din lemn la interior import Germania, interfon si contorizari separate pentru gaz, curent si apa.
Valoarea apartamentului este de doar 108.950 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11446 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu