Apartament cu 3 camere decomadate de vanzare in Sibiu zona Selimbar
# 48634 • Vizualizări: 45 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 06:48, 14.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 82.000 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2016
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Selimbar situat intr-o zona exclusivista si foarte linistita doar de constructii noi cu un regim de inaltime scazut ( P+3 ) cu strazi late pavate cu dale din beton si cu iluminare publica.
Acesta se afla la parterul inalt al unui imobil cu 2 etaje si doar 3 apartamente pe palier dispune de o suprafata utila de 80 mp si o curte comuna de 300 mp in care au acces toti locatarii imobilului dar si un spatiu comun special amenajat ca si spatiu de joaca pentru copiii din zona cu o suprafata de 230 mp.
Locuinta este foarte bine compartimentata astfel: la intrare se afla un hol de 9 mp ( cu spatiu pentru cuier / pantofar ) din care se face accesul catre toate incaperile. De asemenea locuinta dispune de un living foarte generos cu o suprafata de 18 mp cu acces la un balcon privat de 6 mp un dormitor matrimonial de 15 mp un al doilea dormitor de 14 mp cu acces la un balcon de 6 mp bucatarie generoasa de 15 mp cu zona de dining baie de servici de 2 mp si baia cea mare de 5.5 mp complet utilata ce dispune si de geam de aerisire.
Apartamentul dispune de imbunatatiri precum usa de metal la intrare usi de lemn la interior peretii sunt zugraviti parchet de lemn pentru dormitoare si living gresie si faianta pentru bai si bucatarie centrala termica cu incalzire prin calorifere.
Acesta se vinde complet mobilat si utilat ( cuptor electric cu plita pe gaz cuptor cu microunde masina de spalat vase cat si de spalat rufe hota electrica pentru aerisire frigider ).

Pretul de vanzare al apartamentului este de 82.000 euro poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9444 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu