Apartament cu 3 camere decomandate 96 mp de vanzare in Selimbar
# 34288 • Vizualizări: 24 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:15, 22.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 68.500 €
  • Suprafața utilă 96
  • An construcție 2011
  • Etaj 5
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cochet cu 3 camere decomandate de vanzare zona Selimbar judetul Sibiu situat la etajul 5 al unui imobil construit cu materiale Premium in anul 2011 desfasurat amplu pe o suprafata utila de 96 mp amplasat intr-o zona linistita aproape de punctele de interes public precum parcuri magazine restaurante scoli gradinite banci si la doar 10 minute de centrul orasului izolat termic si fonic la exterior locuinta detine si parcare interfon la intrare in scara si lift.

COMPARTIMENTARE:

Spatialitatea interiorului este egalata de rafinamentul materialelor de buna calitate folosite totul desfasurandu-se plenar in cei 116 mp ai suprafetei totale proprietatea reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm constituind pentru dumneavoastra solutia cea mai practica si functionala.
Compartimentarea inteligenta se sincronizeaza perfect cu design-ul interior conferind proprietatii o estetica surprinzator de sofisticata totul a fost gandit cu meticulozitate incapand de la spatiile vitrate ample pana la mobilierul modern sofisticat ce aduce un echilibru corect intre elementele de design si spatialitatea proprietatii.
Imobilul este astfel compartimentat: la intrare este un hol generos cu multe spatii pentru depozitare living spatios cu bucatarie de tip open-space mobilata si utilata doua dormitoare decomandate ample si luminoase debara de aproximativ 4 mp baie de aproximativ 10 mp cu cada balcon de aproximativ 8 mp.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Usa securizara din metal la intrare
Usi interioare din lemn
Geamuri termopan cu tamplarie PVC
Parchet gresie faianta
Mobilat si utilat modern
Aragaz frigider cuptor hota
Instalatie termica fonica si sanitara noua
Centrala termica proprie cu calorifere din otel

Valoarea imobilului este de 68.500 Euro cu posibilitate de achizitionare atat prin programul Prima Casa cat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4847 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu