Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare Sibiu zona Selimbar
# 48243 • Vizualizări: 26 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 03:50, 14.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 69.900 €
  • Suprafața utilă 70
  • An construcție 2014
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament modern de vanzare in Sibiu zona Selimbar compus din 3 camere decomandate cu o suprafata utila de 70 mp si un balcon generos de 7 mp situat la etajul 2 al unui imobil cu 2 etaje si doar 3 apartamente pe palier locuinta dispune si de un pod propriu foarte generos care poate fi mansardat ( accesul se face din hol cu ajutorul unei scari glisante din lemn ) constructie noua din 2014.
Imobilul este pozitionat intr-o zona foarte linistita de constructii noi cu strazi pavate si iluminate public in imediata apropiere de cartierul Vasile Aaron ( 10 minute ) de asemenea si fata de centrele comerciale precum Mall magazine alimentare mijloace de transport in comun institutii bancare si de invatamant. Constructia imobilului este realizata din materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 compartimentarile sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului.

Compartimentare si suprafete:

hol de acces foarte generos din care se face accesul catre toate incaperile de 9.5 mp
living foarte luminos cu o suprafata de 15 mp cu acces la un balcon de 7 mp
dormitor matrimonial de 13.5 mp de asemenea cu acces la balcon
dormitor de 12 mp
bucatarie inchisa de 8 mp
baie de 5 mp complet utilata
balcon deschis cu o suprafata de 7 mp

Apartamentul dispune de multe imbunatatiri precum parchet din lemn pentru cele doua dormitoare cat si pentru living si hol gresie si faianta pentru baie si bucatarie pereti zugraviti cu lavabila si unele zone dispun de tapet usa de metal la intrare usi de lemn la interior centrala termica pe gaz cu incalzire prin calorifere geamuri termopan din tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla balconul este cu gresie antiderapanta racordare la toate utilitatile ( energie electrica gaze naturale apa curenta internet si TV ). Locuinta se vinde complet mobilata ( mobila noua si moderna ) si utilata cu masina de spalat rufe de la Beko masina de spalat vase ( Beko ) hota electrica ( Electrolux ) plita pe gaz cu aragaz electric frigider ( Beko ) chiuveta din ceramica cu baterie de la Crohe. Apartamentul este ideal celor care doresc sa se mute cat mai repede intr-o locuinta noua.

Pretul de vanzare este de 69.900 euro poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar gratuit beneficiati si de un loc de parcare privat delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6213 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu