Apartament cu 3 camere decomandate si gradina de vanzare in Sibiu
# 31612 • Vizualizări: 33 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:33, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 61.000 €
  • Suprafața utilă 63
  • An construcție 2018
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate si gradina proprie de 50 mp de vanzare in Selimbar situat in imediata apropiere a strazii Pictor Brana intr-o zona de case pe o strada asfaltata si iluminata public.
Locuinta are suprafata utila de 63 mp si este compusa din 2 dormitoare ( unul matrimonial si un altul pentru copii sau oaspeti ) living cu suprafata de 18 mp ce are acces pe balcon bucatarie de 9 mp ce poate fi inchisa sau open-space cu zona de zi si o baie generoasa de 8 mp ce dispune de ventilatie naturala.
Acesta este la stadiul de gri si cuprinde urmatoarele dotari:
- usa de acces metalica placata cu panou MDF ce imita lemnul;
- pereti tencuiti si gletuiti cu materiale marca Knauf;
- sape de egalizare mecanizate;
- instalatii electrice trase pe pozitie cu tablou general si sigurante separate pentru consumatorii de putere;
- centrala termica in condensatie cu calorifere din otel;
- instalatie termica trasa prin pardoseala din teava multistrata cu distribuitori separati pentru fiecare calorifer;
- tamplarie Rehau 5 camere si 3 foi de sticla;
- instalatii sanitare trase pe pozitie;
Imobilul din care face parte apartamentul are regim mic de inaltime P+2E si este compus din doar 6 apartamente lucru ce confera un plus de intimitate si liniste dar si datorita pozitionarii excelente intr-o zona de case ferit de circulatia unei strazi principale. Acesta este construit din caramida de 30 cm exterior si izolat termic si fonic cu termosistem de 10 cm grosime peste care s-a aplicat tencuiala decorativa siliconata. Acoperisul este realizat din intreg sistemul Bramac ce cuprinde tigla hidroizolatie jgheaburi burlane si parazapezi. Casa scarilor este placata cu gresie antiderapanta mana curenta din teava rectangulara usa de acces in imobil din PVC sistem de interfon cu cate un post in fiecare apartament corpuri de iluminat cu senzori de miscare pe timp de noapte si zugraveli in lavabila alba.
Fiecare apartament in parte dispune de cate un loc propriu de parcare trecut in proprietate si bineinteles cateva locuri de parcare pentru vizitatori sau pentru cea de-a doua masina.
Valoarea apartamentului este de 61000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8163 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu