Apartament cu 3 camere la cheie de vanzare in Selimbar Comision 0
# 38725 • Vizualizări: 57 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:03, 26.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 72.000 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2019
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Caracteristici: Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar pe strada Triajului situat la etajul 2 al unui imobil de tip vila cu regim scazut de inaltime P+2E avand in componenta doar 9 apartamente cate 3 pe nivel. Apartamentul este compus din camera de zi foarte spatioasa cu suprafata de 32.14 mp cu geam de aerisire si bucatarie de 13 mp.6 mp doua dormitoare cu suprafete de 13 mp respectiv 13..34 mp o baie de serviciu o baie de 6. Locuinta dispune de suprafata utila de 80 mp la care se mai adauga 2 balcoane generoase si podul aferent apartamentului pod ce se va putea folosi ca si spatiu pentru depozitare

Avantaje: Locuinta dispune de o compartimentare foarte bine gandita avand bucataria separata cu loc de luat masa si cu acces pe un balcon livingul are acces pe al doilea balcon dormitoarele sunt de forma unui patrat pentru a putea fi mobilate mult mai usor baia dispune de spatiu generos pentru cada si geam de aerisire.

Beneficii: Apartamentul se va preda la stadiul de CHEIE cu gresie faianta parchet obiecte sanitare usi la interior usa metalica la intrare tamplarie PVC cu geamuri termopan Rehau centrala termica Bosch cu calorifere de otel prize si intrerupatoare Legrand iar peretii vor fi zugraviti cu lavabila alba.
Pentru personalizarea apartamentului cu gresie faianta parchet obiecte sanitare si usile interioare clientul are posibilitatea sa aleaga materialele dintr-o gama foarte variata si intr-un buget generos.

Pretul acestui apartament este de 72.000 euro cu TVA de 5% inclus si 1 loc de parcare gratuit!Comision 0!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9631 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu