Apartament cu 3 camere pod 2 bai si 2 balcoane de vanzare Selimbar
# 47553 • Vizualizări: 29 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 18:41, 13.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 65.000 €
  • Suprafața utilă 77
  • An construcție 2019
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Caracteristici: Apartament INTABULAT cu 3 camere decomandate si pod ce dispune de iluminator de vanzare in Selimbar judetul Sibiu cu o suprafata utila de 77 mp mai are in componenta 2 bai si 2 balcoane ( balconul din fata va fi inchis cu sticla securizata ) situat la etajul 2 al unui imobil cu 2 etaje constructie noua din anul 2019 cu termen de predare in cursul lunii Iulie 2019.

Avantaje: Compartimentarea apartamentului este una foarte practica si bine gandita compus din:
- hol la intrare de 9 mp
- zona de living de 18 mp cu acces la un balcon de 6 mp cat si la gradina
- dormitor matrimonial de 16 mp cu acces la balcon
- un al doilea dormitor de asemenea cu acces la balcon
- bucatarie inchisa de 11.5 mp
- baie de servici de 3.5 mp
- baia mare de 5 mp cu geam de aerisire

Imobilul se preda la cheie la exterior cu izolatie din polistiren balcoanele din fata vor fi inchise cu sticla securizata iar la interior apartamentele se predau la stadiul de alb cu usa de metal la intrare pereti zugraviti cu lavabila prize si intrerupatoare casa scarii se preda la cheie cu usa din tamplarie PVC cu interfon si cu cate un post pentru fiecare apartament.

Beneficii: Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita de case strazile sunt pavate cu dale din beton este in imediata apropiere de magazine alimentare cat si statii pentru mijloace de transport in comun. Stadiul in care se afla imobilul va ofera posibilitatea de a face anumite modificari in acesta podul nu este mansardabil dar este ideal pentru depozitare accesul se face cu ajutorul unei scari rabatabile.
Posibilitate de predare si la cheie contra-cost beneficiati si de un loc de parcare privat delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului.

Pretul de vanzare al acestuia este de 65.000 euro poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9591 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Comiza la numarul de telefon 0757.980.491 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Comiza

Sibiu