Apartament cu 4 camere si 150 mp curte proprie de vanzare in Selimbar
# 44993 • Vizualizări: 38 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 18:03, 20.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 62.000 €
  • Suprafața utilă 100
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu situat intr-o zona linistita departe de zgomotul traficului de pe arterele principale cu acces facil si cu alee de acces larga si aproape de toate punctele de interes public imobilul a fost construit in anul 2016 cu materiale Premium desfasurandu-se amplu pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut P + 1 cu o suprafata utila de 100 mp si o curte proprie de 150 mp cu acces auto si teren imprejmuit.

COMPARTIMENTARE:

Imobilul asigura un confort sporit cu posibilitatea de personalizare in functie de dorintele dumneavoastra avand ca scop crearea unui spatiu perfect interioarele sunt prevazute cu geamuri mari si inaltimi generoase locuinta se desfasoara pe o suprafata totala de 120 mp compartimentati astfel: la intrare un hol generos unde este si casa scarii un living spatios si luminos de 22 mp cu acces direct spre curtea proprie bucatarie de 12 mp cu debara de 2 mp pentru depozitare si baie de 5 mp cu geam de aerisire. La etajul superior este un hol de 7 mp 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 11 mp si 13 mp dormitorul matrimonial avand un dressing propriu de 7 mp baie de 7 mp cu geam de aerisire.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Centrala termica in condensatie pe gaz
Calorifere din otel la nivelul superior
Incalzire in pardoseala la parter de la Sistema cu distribuitor
Pereti tencuiti gletuiti si 2 starturi de lavabila
Sape elicopterizate
Contoare montate instalatii electrice si sanitare
Acoperis din tigla Bramac cu hidroizolatie de la Bramac
Geam termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere
Usa termopan din tamplarie PVC la intrare

Valoarea apartamentului este de 62.000 Euro cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4799 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu