Apartament de lux 3 camere decomandate balcon de vanzare in Sibiu
# 32483 • Vizualizări: 38 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 18:39, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 78.500 €
  • Suprafața utilă 70
  • An construcție 2017
  • Etaj 7
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament modern cu o suprafata totala de 102 mp, alcatuit din 3 camere decomandate complet mobilate si utilate la cel mai inalt standard de confort, plus un balcon generos, situat intr-un bloc modern cu 2 lifturi, de vanzare in zona Bulevardului Mihai Viteazu din Sibiu.

Compartimentare: Apartamentul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie, in acest moment fiind inchiriat cu 400 de euro/luna.
Este foarte luminos datorita pozitionarii si geamurilor mari, are o suprafata totala de 102 mp si este compartimentat astfel:
- living modern amenajat cu iesire pe balcon, vedere catre Muntii Fagaras
- bucatarie dotata cu electrocasnice noi: frigider, masina de spalat vase, plita, cuptor, hota, masina de spalat, aer conditionat si mobilier facut pe comanda
- dormitor matrimonial cu iesire pe balcon
- dormitor generos cu dressing
- baie cu cabina de dus
- hol
- balcon generos cu vedere catre Muntii Fagaras
- parcare in fata bloculu.
Imobilul este situat intr-o zona prolifica, la doar 10 minute de Piata Mare, avand in vecinatate magazine alimentare, centre comerciale, hypermarketuri, scoli, gradinite, precum si alte puncte de interes public.
Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul dispune de: finisaje de cea mai inalta calitate, centrala termica proprie cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv, ferestre cu geam din termopan, electrocasnice in garantie, aer conditionat, gresie, faianta, obiecte sanitare de calitate, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior.

Pretul de vanzare al apartamentului modern este de 78.500 euro, poate fi achizitionat si prin credit bancar fiind lipsit de sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10341 si contactati agentul de vanzari Alexandra Pantea la numarul de telefon 0761.016.401 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Pantea

Sibiu