Apartament de vanzare 100 mp cu 3 camere in Selimbar zona Brana
# 46804 • Vizualizări: 27 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 03:13, 13.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 52.000 €
  • Suprafața utilă 76
  • An construcție 2008
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere de vanzare in Selimbar zona Brana situat la etaj intermediar ( etajul doi al unui imobil cu trei niveluri opt apartamente in total doua pe fiecare nivel locatia fiind bine luminata pe tot timpul zilei fiind generoasa din punct de vedere al spatiului.

Imobilul are suprafata utila de 76 mp este alcatuit din bucatarie inchisa mobilata si utilata cu aragaz frigider cuptor cu microunde baie spatioasa cu doua geamuri mari de aerisire dotata cu obiecte sanitare cada cu jacuzzi bideu si masina de spalat doua dormitoare mobilate cu pat matrimonial dupaluri pentru depozitare si mobilier pentru copii precum si un living open space care beneficiaza de coltar birou Tv si dulapuri pentru depozitare doua balcoane unul de 75 mp si unul de 4 mp deschise

Imobilul beneficiaza de multiple imbunatatiri printre care: centrala termica si calorifere parchet gresie baie cu jacuzzi si bideu geamuri termopan usa metalica la intrare usi de lemn la interior.

Blocul este izolat pe exterior cu polistiren de 15 cm scara blocului beneficiaza de sistem de securitate (interfon) iluminat natural becuri cu senzori de miscare.  Blocul in care se afla apartamentul beneficiaza de spatiu de joaca pentru copii si parcare privata in curtea in care se afla blocul.

Apartamentul este situat intr-o zona linistita fiind la 5 minute de mers cu masina de centrele comerciale strada este pavata beneficiaza de iluminat stradal. Zona in care se afla apartamentul este una rezidentiala fiind ideala pentru locuit avand magazin alimentar si brutarie in apropiere iar gradinita este situata la 10 minute de mers pe jos. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 52000 de euro se accepta si credite ipotecare sau programul Prima Casa.TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5275 si contactati agentul de vanzari Alexandra Lascu la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Lascu

Sibiu