Apartament de vanzare 2 camere 63mp balcon parcare Selimbar Sibiu
# 106372 • Vizualizări: 202 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:24, 09.02.2024
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 90.100 €
  • Suprafața utilă 63
  • An construcție 2023
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Noul nostru imobil de vânzare este un apartament cu 2 camere situat în zona Selimbar, iar acum ai ocazia de a-l achiziționa fără comision. Cu o suprafață utilă de 63 mp și o suprafață construită de 97 mp, apartamentul dispune de un balcon spațios de 22 mp și compartimentare total decomandată. Această proprietate se află la etajul retras din P+2E+ER și este alcătuită din dormitor cu o suprafață de 15,64 mp, o baie de 5,03 mp, o bucătărie open-space cu living în suprafață de 36 mp, nemobilată, neutilată și un balcon cu o suprafață de 22 mp.. Mai mult decât atât, apartamentul beneficiază și de o debara cu suprafața de 2,36 mp, care poate fi transformată ușor într-un dressing

Înălțimea acestuia este de 2,60 m, iar imobilul este construit din beton armat furnizat de Holcim și zidărie Porotherm (considerată ca având cel mai înalt nivel de calitate pe plan național). Cu interfon și acoperiș, clădirea este ideală pentru tine și familia ta. Apartamentul dispune de curent electric, apă, canalizare, gaz metan, televiziune prin cablu și fibră optică. Încălzirea se realizează prin termoficare, centrală proprie și calorifere moderne.

Blocul dispune de izolație la exterior, iar tu ai posibilitatea de a personaliza apartamentul după bunul tău plac, prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare (gresie, faianță, zugrăveli interioare, parchet, obiecte sanitare și uși de interior). La prețul afișat, stadiul apartamentului este “la alb” și include: tâmplărie din PVC cu geam termopan, ușă metalică la intrare, instalație de încălzire cu centrală în condensatie și calorifere din tablă de oțel, instalație electrica.

În plus, apartamentul beneficiază de instalatii cu contorizare individuala pentru gaze, curent și apă-canal, inclusiv bransamentele. Infrastructura modernă de comunicații asigură servicii de televiziune și internet-telefonie, în timp ce sapa de egalizare elicopterizată și tencuielile mecanizate oferă un aspect curat și armonios apartamentului.

Peretii interiori sunt construiți din caramida Porotherm, gletuiti și zugraviti in alb, iar izolatia termica cu polistiren de fatada de 10 cm EPS 80 asigură comfortul casa ta.

Cu casa scarii si exteriorul blocului finisate “la cheie”, acest imobil se află la doar 5 minute distanță de parcul retail Carrefour – Auchan – Shopping City Sibiu. În plus, localizarea într-o zonă ferită de poluare și zgomot oferă un mediu ideal pentru tine și familia ta.

Nu ezita să ne contactezi pentru a programa o vizionare și pentru a vedea cu ochii tăi toate avantajele acestei proprietăți!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu