Apartament de vanzare 2 camere 63mpu Balcon de 22mp parcare Selimbar
# 106375 • Vizualizări: 223 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:25, 09.02.2024
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 93.700 €
  • Suprafața utilă 63
  • An construcție 2021
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Proprietatea prezentată de noi, un nou imobil de vânzare, tip apartament cu 2 camere situat în zona Selimbar, are un comision 0% la cumpărare.. Imobilul se află la etajul retras din P+2E+ER, oferind o vedere deosebită asupra împrejurimilor. Suprafața utilă a acestui imobil este de 63 mp, construită de 72 mp și este compartimentată total decomandat

Apartamentul este compus dintr-un dormitor cu o suprafață generoasă de 15,68 mp, o baie modernă cu o suprafață de 5,03 mp, o bucătărie open-space cu living de 35,75 mp și un balcon mare de 21,59 mp, apartament nemobilat și neutilat. În plus, acesta mai dispune de o debara cu suprafața de 2,36 mp, care poate fi transformată cu ușurință într-un dressing. Inaltimea apartamentului în incaperi este de 2,60 m.

Cladirea este de tip bloc, cu o structură realizată din beton armat furnizat de Holcim și zidărie din caramidă Porotherm, considerată a avea cel mai înalt nivel de calitate pe plan național. Dispune de interfon, acoperiș și izolație termică pentru a garanta confortul și siguranța locatarilor.

Locuința beneficiază de curent electric, apă, canalizare, gaze, CATV și fibră optică. Încălzirea se realizează prin termoficare, centrală proprie și calorifere din tablă de oțel. Fiecare client are posibilitatea personalizării apartamentului achiziționat prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet și obiecte sanitare.

Apartamentul este la stadiul "la alb" și cuprinde toate specificațiile necesare: tamplarie din PVC alb cu geam termopan și glafuri de interior și exterior; ușă metalică la intrare; instalatie de incalzire cu centrala in condensatie si calorifere din tabla de otel; instalatie electrica (inclusiv prize si intrerupatoare); instalatii cu contorizare individuala pentru gaz, curent, apa-canal, inclusiv bransamentele; instalatie de TV și internet-telefonie; sapa de egalizare elicopterizata; tencuieli mecanizate; peretii interiori din caramida Porotherm gletuiti si zugraviti in alb; izolatie termica cu polistiren de fatada de 10 cm, EPS 80; casa scarii si exteriorul blocului finisate "la cheie"; locuri de parcare amenajate, trasate și marcate (1 loc pentru fiecare apartament este inclus în preț).

Apartamentul este situat la doar 5 minute de parcul retail Carrefour-Auchan-Shopping City Sibiu și oferă avantajele localizării într-o zonă ferită de poluare și zgomot, dar cu acces ușor spre Sibiu. Suntem mereu pregătiți să oferim un tur de vizionare pentru a vă demonstra ferm realitatea descrisă. Nu ratați această oportunitate unică de a vă achiziționa propriul cămin!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu