Apartament de vanzare 3 camere etaj intermediar in Selimbar Sibiu
# 46884 • Vizualizări: 28 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 03:44, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 33.500 €
  • Suprafața utilă 55
  • An construcție 2016
  • Etaj 2
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare cu 3 camere semidecomandate in Selimbar judetul Sibiu cu o suprafata totala de 69 mp situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil construit in anul 2016.
Regimul de inaltime este scazut respectiv 2 nivele + etaj retras fac ca proprietarii apartamentelor din bloc sa se bucure de liniste si intimitate iar strada pe care este pozitionat imobilul este in curs de amenajare si foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
Fiecare apartament in parte dispune de un loc de parcare gratuit pavat delimitat si inscriptionat.
Locuinta este foarte spatiosa iar cei 55 de mp utili sunt compusi din doua dormitoare de 13 si 12 mp un living cu bucatarie open-space cu o suprafata de 17 mp din care bucatarie de 9.60 mp o baie de 479 mp si un hol ce detine un loc special amenajat pentru pantofar si cuier.
Acesta se preda la stadiul de alb sau optional se poate opta pentru achizitionarea acestuia finisat la cheie la stadiul de alb apartamentul dispune de tamplarie marca Rehau 2 foi de sticla 5 camere centrala termica pe gaz cu calorifere din otel pereti tencuiti gletuiti si 2 straturi de lavabila sape elicopterizate instalatii electrice si sanitare izolatie termica si fonica exterioara usa metalica la intrare si contoare montate.
Peretii exteriori si interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de caramida Porotherm terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice si hidroizolatii zugraveala exterioara este realizata din lavabila structurata usa din PVC la intrarea in imobil interfon iar acoperisul este cu tabla.
Valoarea apartamentului este de 33500 euro la stadiul de alb se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4417 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu