Apartament de vanzare cu 3 camere in Selimbar Casian Residence
# 32042 • Vizualizări: 46 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 16:04, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 68.500 €
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate 2 bai si balcon in Sibiu zona Selimbar in ansamblul rezidential Casian Residence cu o suprafata totala de 103 mp din care 83 mp utili intr-un imobil P+2E construit din caramida in anul 2018.
Este pozitionat intr-o zona foarte frumoasa cu o priveliste superba catre Muntii Fagarasului si la numai 3 minute de Promenada Mall si totodata de numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli gradinite banci farmacii magazine parcuri locuri de joaca pentru copii mijloace de transport si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna si anume la intrarea in apartament este un hol care dispune de un spatiu pentru amenajarea unui cuier zona de living cu o suprafata de 20.52 mp dormitor matrimonial de 15 mp cu acces la un balcon de 4.53 mp dormitor pentru copii cu suprafata de 12.19 mp cu acces pe balcon bucataria inchisa si foarte spatioasa de 12 mp cu acces la balcon baie mare de 9 mp baie mica de 4.77 mp si spatiu pentru depozitare cu suprafata de 1 mp separat de apartament.

Locuinta se preda la stadiul de gri cu dotari precum:

-sapa de egalizare elicopterizata semiuscata;
-pereti tencuiti si tinciuiti cu materiale pe baza de var-ciment;
-centrala termica in condensatie cu calorifere din otel;
-instalatie termica din teava multistrat trasa prin pardoseala ce dispune de distribuitori separati pentru fiecare calorifer in parte
-instalatii electrice din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize cu tablou general si sigurante automate pentru consumatorii de putere;
-instalatii sanitare trase pe pozitie;
-tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla;
-usa de acces metalica placata cu panou MDF culoarea lemnului;
Casa scarii a imobilului este placata cu granit mana curenta din teava rectangulara zincata iluminare prin senzori de miscare usa din tamplarie PVC la intrare interfon cu cate un post in fiecare apartament.

Imobilele ansamblului sunt realizate din materiale de o calitate superioara astfel: zidaria exterioara este din caramida de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 EPS 80 tinciuit + lavabila siliconata iar pentru o mai buna izolatie fonica compartimentarile intre apartamente sunt realizate din caramida de 25 cm.

Apartamentul dispune de asemenea si de un loc de parcare delimitat si pavat inclus in pret.

Pretul de vanzare al apartamentului este de 68.500 euro cu avans de 80% 70.500 euro cu avans de 50% iar pentru cei ce vor achita un avans de 15% pretul va fi de 72.900 euro Tva inclus se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8938 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu