Apartament de vanzare in Selimbar 2 camere decomandate
# 33368 • Vizualizări: 48 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 00:01, 20.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 32.900 €
  • Suprafața utilă 49
  • An construcție 2015
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu localitatea Selimbar cu o suprafata totala de 62 mp situat la etajul intermediar al unei vile structurata din P+3E ce dispune de locuri parcare delimitate si loc de joaca pentru copii.
Locuinta are o suprafat utila de aproximativ 50 mp compusa dintr-un living spatios de 17 mpcu acces pe balconul de 75 mp un dormitor de 14 mp o bucatarie de 10 mp o baie de 45 mp si un hol.
Acesta dispune de imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander cu 5 camere si 2 foi de sticla centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu usa metalica la intrare usi de lemn la interior pereti gletuiti si zugraviti sapa autonivelanta cu izolatie termica gresie faianta parchet izolatie termica si fonica exterioara contorizare separata.
Ansamblul Rezidential din care face parte apartamentul este compus din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu granit balustrade de inox acoperis din tigla Lindab.
Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaz instalatie Tv si internet - telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase ).
Pretul de achizitionare al apartamentului este de 32900 euro se poate achizitiona si prin credit ipotecar inclusiv Prima Casa.

 

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2215 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu