Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere decomandate Mihai Viteazu
# 33213 • Vizualizări: 38 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 23:02, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 54.000 €
  • Suprafața utilă 90
  • An construcție 2015
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate la vila de vanzare in Selimbar situat in apropierea strazii principale Mihai Viteazu cu o suprafata generoasa de aproximativ 120 mp totali situat intr-un imobil constructie noua 2015 ce dispune de locuri propri de parcare si loc de joaca pentru copii.
Locuinta este compusa dintr-un living foarte spatios de aproximativ 29 mp ce are acces pe terasa de 14 mp o bucatarie de 10 mp care poate fi inchisa sau open-space cu livingul ( in functie de dorinta cumparatorului ) un dormitor matrimonial de 16 mp ce detine o baie proprie de 5 mp ( cu geam de aerisire ) si un dressing de 3 mp un al doilea dormitor de 15 mp o a doua baie de 6 mp ce detine geam de aerisire un hol.
Acesta se poate achizitiona la stadiul de alb sau cheie in functie de dorinta clientului iar din dotarile de baza apartamentul detine usa metalica la intrare tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din otel sape elicopterizate cu izolatie termica pereti tencuiti gletuiti si 2 straturi de lavabila gresie faiantaparchet obiecte sanitare prize intrerupatoare instalatii termice si electrice instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala.
Imobilul din care face parte apartamentul este structurat din parter + 3 nivele construit din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie termica si fonica de 10 cm caramida Porotherm de 25 cm la compartimentarile interioare si intre apartamente la intrarea in imobil usa dubla din PVC cu interfon casa scarilor iluminata natural placata cu marmura balustrada din inox acoperis cu pod realizat din tigla Lindab.
Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet - telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase).
Pretul de achizitionare al apartamentului este de 54000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2941 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu