Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu
# 33215 • Vizualizări: 47 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 23:02, 03.12.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 54.000 €
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2015
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate la vila de vanzare in Selimbar zona Mihai Viteazu ce face parte dintr-un complex rezidential compus din 6 vile cu arhitectura moderna si pozitonate in prima parte a localitatii suprafata totala de aproximativ 110 mp face din acesta un apartament foarte spatios si luminos.
Locuinta este compusa dintr-un living foarte spatios de aproximativ 33 mp ce are acces pe terasa de 14 mp o bucatarie inchisa de 12 mp un dormitor matrimonial de 14 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon de 75 mp un al doilea dormitor de 13 mp o baie de 6 mp ce detine geam de aerisire un hol.
Acesta se poate achizitiona la stadiul de alb sau cheie in functie de dorinta clientului iar din dotarile de baza apartamentul detine: usa metalica la intrare tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din otel sape elicopterizate cu izolatie termica pereti tencuiti gletuiti si 2 straturi de lavabila gresie faiantaparchet obiecte sanitare prize intrerupatoare instalatii termice si electrice instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala.
Imobilul din care face parte apartamentul este structurat din parter + 3 nivele construit din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie termica si fonica de 10 cm caramida Porotherm de 25 cm la compartimentarile interioare si intre apartamente la intrarea in imobil usa dubla din PVC cu interfon casa scarilor iluminata natural placata cu marmura balustrada din inox acoperis cu pod realizat din tigla Lindab.
Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet - telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase).
Pretul de achizitionare al apartamentului este de 54000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2943 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu