Apartament de vanzare in Selimbar judetul Sibiu 3 camere etaj 1
# 46882 • Vizualizări: 32 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 03:44, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 33.500 €
  • Suprafața utilă 55
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere semidecomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu situat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil constructie noua 2016 acesta are o suprafata totala de 69 mp si dispune de un loc propriu de parcare.
Locuinta este foarte spatiosa iar cei 55 de mp utili sunt compusi din doua dormitoare de 13 si 12 mp un living cu bucatarie open-space cu o suprafata de 17 mp ( bucatarie de 9.60 mp ) o baie de 479 mp si un hol ce detine un loc special amenajat pentru pantofar si cuier.
Acesta se preda la stadiul de alb sau optional se poate opta pentru achizitionarea acestuia finisat la cheie la stadiul de alb apartamentul detine tamplarie marca Rehau 2 foi de sticla si 5 camere centrala termica pe gaz cu calorifere din otel pereti tencuiti gletuiti si 2 straturi de lavabila sape elicopterizate instalatii electrice si sanitare izolatie termica si fonica exterioara usa metalica la intrare si contoare montate.
Peretii exteriori si interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de caramida Porotherm terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice si hidroizolatii zugraveala exterioara este realizata din lavabila structurata usa din PVC la intrarea in imobil interfon iar acoperisul este cu tabla.
Fiecare apartament in parte dispune de un loc de parcare gratuit pavat delimitat si inscriptionat.
Regimul de inaltime scazut pe 2 nivele + etaj retras fac ca proprietarii apartamentelor din bloc sa se bucure de liniste si intimidate iar strada pe care este pozitionat imobilul este in curs de amenajare si foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
Valoarea apartamentului este de 33500 euro la stadiul de alb se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4419 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu