Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate la cheie
# 47677 • Vizualizări: 25 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 19:45, 13.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 55.000 €
  • Suprafața utilă 78
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartamentul de 3 camere oferit spre vanzare este decomandat pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje cu vedere mixta ( orientat cardinal catre E si V ) are o suprafata totala de 108 mp foarte bine compartimentat in asa fel incat sa ofere confort deosebit si intimitatea necesara unei familii alcatuita din mai multi membrii.
Acesta este situat intr-un complex rezidential nou din Sibiu constructie 2016 in apropiere de strada Semaforului cartierul Vasile Aaron la circa 15 minute de mers pe jos fata de statiile de transport in comun gradinite si scoli.
Apartamentul are o suprafata utila de 78 mp si se preda bransat individual la utilitati si finisat la cheie cu:


gresie si faianta;


parchet laminat sau din lemn masiv;


tamplarie din PVC 3 camere marca Rehau si 2 foi de sticla;


usi de interior marca Naturen ce pot fi alese in ton cu parchetul;


usa de intrare metalica antiefractie placata cu panou din MDF;


obiecte sanitare ceramice in baie la alegere ( cada sau cabina de dus);


centrala termica proprie de la Porotherm cu distribuitor detector de gaz si radiatoare din otel;


pereti tencuiti gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila ( se pot alege diferite culori in functie de preferintele dumneavoastra );


prize si comutatoare cu interior ceramic marca Legrad.


Daca rezervarea apartamentului se face in timp util va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Impartirea spatiului doreste sa creeze doua zone de locuire: zona de zi compusa dintr-un living de 31 mp orientat cardinal catre Est ce dispune de acces pe terasa de 85 mp care are o frumoasa vedere catre muntii Fagaras bucataria inchisa de 135 mp orientata catre Vest si bineinteles cu acces pe cea de-a doua terasa cu o suprafata de 65 mp si zona de noapte compusa din 2 dormitoare de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala.
Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.
Modalitatea de achizitie a locuintei este foarte variata flexibila si bine pusa la punct oferind oricui posibilitatea sa achizitioneze cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii.

Valoarea apartamentului este de 55.000 Euro TVA 5% inclus!

Gratuit:Loc de parcare delimitat pavat si inscriptionat;


Cota parte din curtea interioara a imobilului;


Asistenta gratuita pentru dosar bancar precum si intocmirea unui scoring bancar;


Posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust daca rezervarea acestuia se face din timp;TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4498 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu