Apartament in ansamblul Casian Residence cu 3 camere si 2 balcoane
# 48535 • Vizualizări: 36 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 06:03, 14.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 75.000 €
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar zona Shopping City cu o suprafata utila 83 mp doua balcoane si loc de parcare.
Imobilul in care se afla acest apartament este constructie inceputa in acest an din caramida dispus pe P+2E cu acoperis din tigla si interfon la intrare.
Acesta este compartimentat din hol la intrare cu acces in toate aceste incaperi respectiv bucataria cu loc de luat masa si iesire pe balcon in living in cele doua dormitoare ambele cu iesire pe balcon in baia mare cu cada si in baia de serviciu.

Locuinta se preda la stadiul de gri cu dotari precum:

-sapa de egalizare elicopterizata semiuscata;
-pereti tencuiti si tinciuiti cu materiale pe baza de var-ciment;
-centrala termica in condensatie cu calorifere din otel;
-instalatie termica din teava multistrat trasa prin pardoseala ce dispune de distribuitori separati pentru fiecare calorifer in parte
-instalatii electrice din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize cu tablou general si sigurante automate pentru consumatorii de putere;
-instalatii sanitare trase pe pozitie;
-tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla;
-usa de acces metalica placata cu panou MDF culoarea lemnului;
Casa scarii a imobilului este placata cu granit mana curenta din teava rectangulara zincata iluminare prin senzori de miscare usa din tamplarie PVC la intrare interfon cu cate un post in fiecare apartament.

Imobilul este realizat din materiale de o calitate superioara astfel: zidaria exterioara este din caramida de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 EPS 80 tinciuit + lavabila siliconata iar pentru o mai buna izolatie fonica compartimentarile intre apartamente sunt realizate din caramida de 25 cm.

Apartamentul dispune de asemenea si de un loc de parcare delimitat si pavat inclus in pret.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 68.500 euro la achitarea unui avans de 50% 70.500 Euro la palata unui avans de 30% si 72900 la plata unui avans de 15% Tva inclus se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8898 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu