Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar
# 47523 • Vizualizări: 31 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 18:29, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 65.000 €
  • Suprafața utilă 77
  • An construcție 2019
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament INTABULAT cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Selimbar acesta este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje cu doar 2 apartamente pe palier in componenta lui se mai afla 2 bai ( una din ele cu geam de aerisire ) doua balcoane de 6 mp cel cu vedere la strada fiind inchis cu sticla securizata.
Imobilul se preda la cheie la exterior cu izolatie din polistiren balcoanele din fata vor fi inchise cu sticla securizata iar la interior apartamentele se predau la stadiul de alb cu usa de metal la intrare pereti zugraviti cu lavabila prize si intrerupatoare casa scarii se preda la cheie cu usa din tamplarie PVC cu interfon si cu cate un post pentru fiecare apartament.

Compartimentarea apartamentului este una foarte practica si bine gandita compusa din:
- hol la intrare de 9 mp
- zona de living de 18 mp cu acces la un balcon de 6 mp
- dormitor matrimonial de 16 mp cu acces la balcon
- un al doilea dormitor de asemenea cu acces la balcon
- bucatarie inchisa de 11.5 mp
- baie de servici de 3.5 mp
- baia mare de 5 mp cu geam de aerisire

Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita de case strazile sunt pavate cu dale din beton se afla in imediata apropiere de magazine alimentare cat si statii pentru mijloace de transport in comun. Stadiul in care se afla imobilul va ofera posibilitatea de a face anumite modificari in acesta podul nu este mansardabil dar este ideal pentru depozitare accesul se face cu ajutorul unei scari rabatabile.
Posibilitate de predare si la cheie ( contra-cost ) beneficiati si de un loc de parcare privat delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului.

Pretul de vanzare al acestuia este de 65.000 euro poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10588 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu