Apartament LA CHEIE cu 3 camere 2 bai balcon si loc de parcare privat
# 34315 • Vizualizări: 35 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:23, 22.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 60.000 €
  • Suprafața utilă 69
  • An construcție 2019
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Caracteristici: Apartament la stadiul de CHEIE de vanzare cu o suprafata de 69 mp utili compus din 3 camere decomandate 2 bai si 1 balcon situat pe strada Triajului din Selimbar la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil in curs de finalizare anul 2019 foarte aproape si cu legaturi directe cu zona Vasile Aaron si Centrul Comercial Shopping City intr-o zona rezidentiala de constructii noi cu 1 loc de parcare propriu ( inclus in pret ).

Avantajul principal al acestui apartament este dat de zona unde este amplasat pe o strada exclusiv de constructii noi de tip case si vile cu un regim scazut de inaltime traficul foarte scazut fata de zonele aglomerate din Sibiu strazile sunt pavate asfaltate si iluminate in totalitate pana la acest complex. Apartamentul dispune de o compartimentare foarte bine gandita compus astfel: hol cu loc pentru cuier la intrare living generos de tip open-space cu bucataria ( aceasta poate fi si inchisa in sticla securizata ) iesire pe un balcon in continuare se afla 2 bai ( 2 mp respectiv 6 mp ) si 2 dormitoare decomandate ( 12 mp respectiv 14 mp ).

Beneficii: Locuinta se preda la stadiul de cheie interior si exterior: gresie faianta parchet laminat obiecte sanitare usi la interior marca Naturen ( culoarea la alegere ) usa metalica la intrare tamplarie PVC cu geamuri termopan Qfort centrala termica Bosch cu calorifere de otel prize si intrerupatoare Legrand peretii vor fi gletuiti si zugraviti cu lavabila alba tablou general cu sigurante separate pentru consumatorii de putere conductori electrici din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize casa scarii placata cu gresie balustrada de inox si prevazuta cu interfon parcarile pavate delimitate si iluminate public cu spatii verzi amenjate. Pentru personalizarea acestei locuinte o sa beneficiati la alegere de materiale dintr-o gama foarte varianta de produse cu un buget ce poate satisface orice client.

Acest apartament se vinde la stadiul de cheie la pretul de 60.000 euro ( tva 5% inclus ) se poate achizitiona prin orice tip de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9644 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Comiza la numarul de telefon 0757.980.491 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Comiza

Sibiu