Apartament la cheie cu 3 camere de vanzare in zona Selimbar
# 48379 • Vizualizări: 25 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 04:52, 28.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 73.000 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2013
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Selimbar situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje si doar 2 apartamente pe palier constructie noua din anul 2013. Locuinta dispune de o suprafata utila de 68 mp si un balcon generos de 15 mp imobilul se afla intr-o zona exclusivista de constructii noi cu strazi pavate si cu iluminare publica dar si cu locuri de parcare private delimitate si inscriptionate cu numarul apartamentului zona beneficiaza si de un spatiu de joaca inchis special amenajat pentru locuitorii imobilelor de pe strada respectiva.

Compartimentare si suprafete:

- hol de 6 mp din care se face accesul catre toate incaperile
- living spatios si luminos de 18 mp cu acces la balcon
- dormitor matrimonial de 16 mp
- un al doilea dormitor de 11 mp
- bucatarie inchisa de 12 mp
- baie de 5 mp
- balcon deschis cu o suprafata de 14 mp

Apartamentul dispune de mai multe imbunatatiri precum usa de metal la intrare usi de lemn la interior pereti zugraviti cu lavabila parchet de lemn pentru zona de living si dormitoare gresie si faianta pentru bucatarie si baie centrala termica cu incalzire prin calorifere geamuri termopan din tamplarie PVC racordare la toate utilitatile ( apa curenta gaze naturale energie electrica internet si TV ).
Acesta se vinde mobilat si utilat bucataria dispune de toate electrocasnicele ( frigider cuptor electric plita prin inductie hota electrica masina de spalat vase si masina de spalat rufe ).

Pretul de vanzare este de 73.000 euro poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8161 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu