Apartament la cheie cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar
# 33108 • Vizualizări: 39 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 22:18, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 55.000 €
  • Suprafața utilă 76
  • An construcție 2016
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere decomandate la cheie de vanzare in Selimbar judetul Sibiu cu o suprafata totala de 95 mp situat la etajul intermediar 1 al unui imobil compus din P+2E ce dispune de acoperis din tigla Bramac izolatie termica si fonica exterioara si parcari proprii incluse in pret delimitate si inscriptionate.
Locuinta este foarte bine compartimentata compusa din living foarte spatios cu o suprafata de 2626 mp cu acces pe o terasa de 8 mp un dormitor matrimonial de aproximativ 18 mp ce dispune de baie dressing propriu si acces pe balconul de 3 mp un dormitor de 15 mp o bucatarie cu o suprafata de 10 mp ce dispune de camara si acces pe balcon o baie mare de 5 mp cu geam de aerisire si hol.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate: geam termopan cu tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere izolatie termica si fonica exterioara centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw calorifere din otel instalatii termice cu distribuitor instalatii electrice si sanitare pereti tencuiti gletuiti si zugraviti gresie faianta parchet si obiecte sanitare.
Imobilu este compus din doar 6 apartamente ( 2 pe nivel ) cele de la parterul inalt dispun de o gradina proprie de 50 mp iar apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm casa scari placata cu gresie balustrada de inox corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare usa de acces in scara blocului din PVC interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 55000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P3314 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu