Apartament la vila cu 2 camere si 40 mp curte de vanzare in Selimbar
# 45124 • Vizualizări: 41 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 20:13, 20.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 46.000 €
  • Suprafața utilă 42
  • An construcție 2015
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament la vila cu 2 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu situat la parterul inalt al unei constructii noi din anul 2015 cu un regim de inaltime scazut desfasurat pe o suprafata totala de 57 mp si curte proprie de 40 mp amplasat intr-o zona linistita departe de zgomotul urban dat totusi aproape de punctele de interes public precum scoli magazine centru comercial parcuri imobilul detine si parcare proprie in fata blocului.

COMPARTIMENTARE:

Proiectul amenajarii resedintei a inceput odata cu renovarea intregului spatiu fiecare incapere a resedintei este o noua surpriza ce uimeste prin simplitate eleganta si functionalitatea liniei sau a unor decoruri ce relationeaza fluid intre ele prin linii dinamice forma si culoare. Imobilul este astfel compartimentat: la intrare este holul generos care permite accesul in toate incaperile imobilului unde este amenajat un spatiu pentru depozitare bucatarie luminoasa complet mobilata si utilata cu o camara cu usa glisanta doua dormitoare de aproximativ 11 mp respectiv 15 mp baie generoasa cu cada si geam de aerisire si un balcon din care se iese in curtea proprie de 40 mp.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:


Usa metalica securizata la intrare
Usi interioare din lemn
Geamuri termopan cu tamplarie PVC
Parchet gresie si faianta
Prize si intrerupatoare
Mobilat si utilat
Centrala termica proprie cu calorifere din otel.

Valoarea imobilului este de 46.000 Euro usor negociabil cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si prin programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5016 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu