Apartament la vila cu 3 camere de 75 mp si 127 mp gradina comision 0%
# 43059 • Vizualizări: 36 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 22:16, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 74.500 €
  • Suprafața utilă 75
  • An construcție 2019
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
 Va propunem spre vanzare un apartament LA CHEIE format din 3 camere 2 bai bucatarie inchisa balcon si 127 mp curte privata situat in zona Brana / Triajului din Selimbar cu o suprafata utila de 75 mp ( fara balcon ) pozitionat la parterul inalt al unui imobil in curs de constructie si finisare cu 1 loc de parcare exclusiv ( inclus in pret ).

Avantajul principal al acestui apartament este dat de stadiul de predare al acestuia se va finisa la stadiul de cheie atat la interior cat si exterior toate lucrarile sunt facute de o firma foarte cunoscuta pe plan local cu multe proiecte si o experienta de invidiat in domeniul constructiilor. Pentru personalizarea acestei locuinte o sa aveti posibilitatea de a alege materiale dintr-o gama foarte varianta de produse cu un buget ce poate satisface orice client iar curtea libera cu folosinta exclusiva de 127 mp o sa fie locul perfect pentru petrecerea timpului liber.

Beneficiile aduse de zona in care se afla acest imobil sunt ca la doar doua minute de mers pe jos aveti acces la magazine si supermarket cu legaturi directe si foarte usor accesibile la zona Vasile Aaron si Centrul Comercial Shopping City dar si statii de autobuz si taxi. In locuinta o sa aveti parte de cel mai bun confort de pe piata adus de urmatoarele imbunatatiri si finisaje: gresie faianta parchet laminat obiecte sanitare usi la interior marca Naturen ( culoarea la alegere ) usa metalica la intrare tamplarie PVC cu geamuri termopan Qfort centrala termica Bosch cu calorifere de otel prize si intrerupatoare Legrand peretii vor fi gletuiti si zugraviti cu lavabila alba tablou general cu sigurante separate pentru consumatorii de putere conductori electrici din cupru de 15 pentru iluminat si 25 pentru prize casa scarii placata cu gresie balustrada de inox si securizata cu interfon parcarile pavate delimitate si iluminate public cu multe spatii verzi amenjate in jurul acestora acoperis realizat cu tigla Bramac izolatie termica exterioara cu polistiren EPS 80 si tencuiala decorativa betonul are certificat de calitate iar zidaria este Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior.

Acest apartament se vinde la stadiul de cheie la pretul de 74.500 euro ( tva 5% inclus ) se poate achizitiona prin orice tip de creditare bancara. Comision 0% la achizitionare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10128 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu