Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero
# 34369 • Vizualizări: 53 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 10:47, 22.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 57.000 €
  • Suprafața utilă 66
  • An construcție 2018
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament de vanzare la vila cu 3 camere decomandate in Selimbar zona Triajului situat la etajul 2 al unei vile avand regimul de inaltime P+2E+Pod insumand o suprafata totala de 7106 mp ( suprafata utila = 6642 mp + 1 loggie - 464 mp ).
Acestui apartament ii revine suprafata de pod de deasupra apartamentului care poate fi amenajat ca spatiu locuibil sau depozitare.
Zona in care se afla este in continua dezvoltare iar distanta pana la centrele comerciale este de maxim 5 minute mers cu masina iar pe langa asta beneficiati de acces rapid catre Shopping City transport asigurat de catre Primarie pentru elevi cabinet medical biserica precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt care face legatura intre Selimbar si principalele artere ale Sibiului. In apropiere este suficient spatiu verde in care copii sa alerge in voie prietenii sa se intalneasca si sa se bucure de soare. Aici auzi ciripitul pasarilor dimineata greierii seara uitand astfel ca este intr-un cartier in plina dezvoltare. Aici simti linistea de acasa!

GRAD FINISARE:
Se va preda la stadiul de gri avansat cu pereti tencuiti si prima mana de glet usa metalica antiefractie la intrare geamuri termopan Salamander cu 5 camere si glafuri exterioare centrala termica si radiatoare montate instalatii termice electrice gaz apa canal internet tv interfon toate pe pozitii vas wc lavoar prize intrerupatoare dulii cu bec parcari si acces pavat casa scarii la cheie.

PREDARE IMOBIL:
Imobilul va fi predat in luna decembrie 2018 - lucrarile sunt in curs structura apartamentelor se poate vedea in acest moment se lucreaza la fatada.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 57000 euro.
La avans 50% reducere 1000 euro.
La avans 90% reducere 2000 euro.

COMISION ZERO!
TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8819 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu