Apartament modern cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Dedeman
# 29684 • Vizualizări: 80 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 13:31, 26.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 75.000 €
  • Suprafața utilă 57
  • An construcție 2015
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament modern cu 2 camere decomandate, complet mobilate si utilate, cu o suprafata totala de 70 mp si balcon de vanzare in zona Dedeman din Sibiu.
Este situat la etajul intermediar 10 al unui imobil cu 11 etaje, construit in anul 2015, izolat exterior si cu interfon la intrarea in scara care dispune de doua lifturi moderne.
Apartamentul este format din:
-living mobilat si utilat, cu aer conditionat
-dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap spatios pentru haine, dispunand si de un dressing mobilat cu rafturi specifice
-bucataria mobilata si utilata cu electrocasnice: plita pe inductie, cuptor electric, masina de spalat vase, masina de spalat haine
-balcon cu vedere panoramica deosebita asupra orasului
-baia este mobilata si prevazuta cu cada, dus si geam de aerisire.
Pozitionarea apartamentului este una unica, oferindu-va o priveliste superba asupra imprejurimilor si de asemenea linistea de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Atat living-ul, balconul cat si dormitorul sunt insorite pe tot parcursul zilei avand o pozitionare excelenta iar despre bucatarie va putem spune ca exista posibilitatea sa o separati in totalitate de living.
Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de izolatie exterioara, usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, aer conditionat, centrala termica pe gaz si calorifere din otel.
Toate materialele folosite pentru amenjarea apartamentului la stadiul de cheie sunt de cea mai buna calitate, rezultand astfel o amenajare superba.
Zona in care se afla imobilul este foarte aproape de Centrul Comercial Shopping City Sibiu, respectiv de hypermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public, saloane de infrumusetare si de asemenea de bulevardul Mihai Viteazu,cel mai apreciat din orasul Sibiu.
Locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 75.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11424 si contactati agentul de vanzari Alexandru Fogoros la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Fogoros

Sibiu