Apartament modern cu 3 camere si gradina 100 mp de vanzare in Selimbar
# 48836 • Vizualizări: 43 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 08:20, 28.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 84.500 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2017
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament modern cu 3 camere decomandate si gradina de 100 mp de vanzare in Selimbar cu o suprafata utila de 80 mp situat la parterul inalt al unui imobil cu un regim de inaltime scazut ( P+2 ) constructie noua din anul 2017.
Imobilul este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm casa scarii placata cu gresie balustrada de inox corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare usa de acces in scara blocului din PVC interfon si parcare privata delimitata.
Locuinta este compusa din living cu hol open-space cu o suprafata de 32 mp in care este amenajat un loc special pentru cuier si pantofar un dormitor matrimonial de aproximativ 13 mp un dormitor pentru copii de 1282 mp o bucatarie cu o suprafata de 1312 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon de 675 mp o baie mare de 5 mp cu geam de aerisire un al doilea balcon mare de 832 mp cu acces din living.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 3 foi de sticla si 7 camere izolatie termica si fonica exterioara centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw calorifere din otel instalatii termice cu distribuitor instalatii electrice si sanitare pereti tencuiti gletuiti si zugraviti gresie faianta parchet si obiecte sanitare.
Interiorul apartamentului este amenajat cu foarte bun gust mobilierul fiind din lemn masiv achizitionat de la Mobexpert pereti tapetati bucataria de asemenea din lemn masiv cu electrocasnice incorporate ( cuptor electric cuptor cu microunde plita pe gaz masina de spalat vase frigider si hota ) unul dintre pereti este decorat cu piatra naturala geamurile dispun de obloane cu actionare electrica.

Pretul de vanzare al apartamentului este de 84.500 euro poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8126 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu