Apartament modern mobilat 2 camere balcon si parcare in Selimbar
# 32925 • Vizualizări: 39 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 21:03, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 52.500 €
  • Suprafața utilă 57
  • An construcție 2009
  • Etaj 2
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament recent renovat si mobilat format din 2 camere balcon si parcare privata de vanzare situat la etajul intermediar 2 al unei vile cu regim scazut de inaltime situat pe strada Octavian Goga strada integral pavata la doar 7 minute de mers cu masina pana in Piata Mare.
Este situat intr-o zona de mare interes avand in apropiere numeroase puncte de interes social precum: mijloace de transport in comun statie de taxi Carrefour la 2 minute benzinarie gradinita scoala. Apartamentul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie se poate percepe o chirie lunara de 280 euro.

Locuinta moderna are o suprafata totala de 667 mp a fost renovata integral in luna iunie 2018 si este compartimentata astfel:
-living spatios si luminos de 20 mp
-dormitor de 13 mp dotat cu pat matrimonial ( saltea cu memorie ) dulap incapator
-bucatarie complet mobilata utilata cu electrocasnice: masina de spalat Beko ( este noua si detine garantie ) frigider plita cuptor hota aparat de cafea storcator de fructe
-hol intrare prevazut cu pantofar si cuier.
-sas generos utilat cu dulap nou facut pe comanda
-baie cu cada lavoar nou si calorifer tip prosop
-balcon de 6 mp dotat cu mobilier Mob Expert pentru relaxare.
Locuinta detine dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum: tamplarie PVC izolatie termica si fonica exterioara centrala termica de 24 kw calorifere din otel instalatii termice cu distribuitor instalatii electrice si sanitare pereti tencuiti gletuiti si zugraviti gresie faianta parchet si obiecte sanitare.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm casa scarii placata cu gresie balustrada de inox corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare usa de acces in scara blocului din PVC interfon si parcare.
Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 52.500 euro negociabil se accepta Credit Bancar fiind lipsit de sarcini iar predarea se face in ziua semnarii contractului.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8967 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu