Apartament NOU 2 camere 52mpu etaj 2 balcon parcare zona Doamna Stanca
# 115734 • Vizualizări: 197 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 23:53, 19.02.2024
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 84.990 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 2023
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Ai găsit apartamentul perfect pentru tine! În Sibiu, în zona exclusivă Doamna Stanca, avem un apartament cu 2 camere de vânzare care nu poate fi ratat. Apartamentul este compartimentat decomandat și are 1 baie și 1 balcon care îți oferă o priveliște minunată.. Cu o suprafață utilă de 52 mp, acesta este una dintre cele mai bune oferte de pe piața imobiliară. Este situat la etajul intermediar 2 dintr-o clădire cu 3 etaje, construită în 2023, izolată la exterior și cu acoperiș din țiglă

Proprietatea se află intr-o zonă verde, liniștită și sigură, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului. Spațiile luminoase și generoase ale apartamentului sunt dotate cu cele mai moderne facilități și servicii pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Zonele verzi amenajate cu gazon și plante, aleile de promenadă și zona de joacă pentru copii transformă această proprietate într-un adevărat colț de rai.

Apartamentul este format din 2 camere, 1 dormitor, 1 living, 1 bucătărie, 1 baie, 1 hol și 1 balcon. Dormitorul matrimonial este generos și luminos, având o suprafață de 13,64 mp, iar livingul deschis este conectat la balcon. Bucătăria are o suprafață de 9,19 mp, iar balconul are o suprafață de 2,5 mp. Baia are o suprafață de 4,22 mp, iar holul este spațios.

Mai mult decât atât, ai posibilitatea să alegi materialele pentru amenajarea la cheie, apartamentul este complet finisat, iar în varianta "La Cheie", ai parte de o pardoseală placată cu gresie în bucătărie, baie și hol, parchet în dormitoare și living, faianță completă și uși de interior. Obiectele sanitare din baie sunt incluse, iar avansul minim este de 15% din prețul apartamentului.

Apartamentul dispune de o parcare proprie, iar eficiența energetică este categoria B. Zona este excelentă pentru cei care caută un cartier liniștit, cu multe instituții de învățământ, magazine și mijloace de transport în comun. Proprietatea este disponibilă pentru cumpărare atât cash, prin virament bancar, cât și prin credit ipotecar sau Prima Casă.

Nu pierde ocazia de a deveni proprietarul acestui apartament fantastic! Echipa Klic Imobiliare îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi orice detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionări. Suntem aici pentru a te ajuta să îți găsești casa perfectă!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu